2777
2789
وای مونیکا جان نترسسسسس.منم تو هفته 16 دائم ترشحات آب مانند بی رنگ ازم میومد به طوری که شورتم کاملا خیس میشد..داشتم سکته میکردم حتی دکتر برام بستری نوشت که قبول نکردم و خونه خودم به هفته تمام استراحت مطلق داشتم!! اینجا تایپیک زدم همه گفتن ممکنه کیسه آب باشه ..بعد یک هفته استرس و گریه و زاری سونو دادم که کیسه آب جنین کاملا طبیعی بود و معلوم شد که ترشحات معمولی بوده..پس قبل از اینکه بترسی برو دکتر اگه وارد باشه با به معاینه انگشتی و اگه نباشه مثل دکتر من با یه سونوی ساده و تکرارش تو هفته بعد متوجه میشه !!!!
خدایا شکرت 😍😍😍😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این حالتو داشتم رفتم بیمارستان شبش ولی گف هیچی نیس، دوشب بعد یهو کیسه ابم کامل پاره شد یعنی تو فاصله این دو شب من دو کیلو کم کردم تا قبل عمل
حس ششم هیچ زنی اشتباه نمیگه، پس اگه فکر میکنی حِست اشتباهه، بدون که سخت در اشتباهی
فقط نترسسس.به قول دکتر بعدی که به من گفت کیسه آب مگه تو این ماها به راحتی پاره میشه !!یا باید ضربه بخوره یا سابقه خانوادگی داشته باشی یا عفونت شدید!! برای احتیاط استراحت کن تا دوشنبه .من قول میدم که نی نی سالم و سلامت تو یه کیسه پر آب شناوره ...
خدایا شکرت 😍😍😍😊
منم شرتم گاهی خیس میشه ولی داییم نیست
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.