سیمین جان شما درد شکم و زیرشکم نداشتی ماه قبل؟ من خیلی درد دارم ... البته پیش متخصصم رفتم گفت ...
من یه دفعه ای زیر شکمم تیر میکشه. نه همیشه گاهی وقتها.دقیقا اون قسمت بچه.ولی سریع هم رفع میشه.بیشتر معده م اذیته هنوز حالت تهوع رو دارم خیلی کمتر شده نسبت به قبل واقعا، ولی هستش. بعد درد معده هم دارم بعد غذا.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ان شالله سختیش ی طرف استرسش ی طرف ولی واقعا فکر نمیکردم انقده سخت باشه ... فکر میکردم ...
وای گفتی. من اصلا یه تصور دیگه از ویار بارداری داشتم فکر میکردم که چه لذت بخشه. تا حامله شدم از هفته هفتم استارت حالت تهوعم شروع شد.بعد معده درد و حساسیت نسبت به بو. الان که ماه چهار و نیمم خیلی بهتر شدم ولی خب یه سری علائمش هنوز هست.حالا استرس زایمان هم که مونده
من کلا از نزدیکهای ماه چهارم به بعد، حجم مثانه م کم شده،یعنی زود به زود دستشویی میرم.بدو میرم دستشویی.تا میرسم دستشویی دیگه کنترل خودمو ندارم.نصفه شب که حتما یه بار میرم صبح زود هم یه بار.کلا خواب راحت ندارم.