2777
2789
عنوان

حوصلخ سر رفتن خانومای خانه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 80 پست
منم خونه تنهام شهر غریبم شوهرمم نمیذاره سرکار برم یه بار تنها رفتم حرم موقع برگشتن راهو پیدا نمیکردم ...

وای من عاشقه خرید از بارارم به مقدار کم خرید کن که خسته نشی 

عاشق ۲ تا دخترام هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب بخون. یتیوب گردی کن. جدول حل کن. ب خونت برس. ب خودت برس. گاهی وقت بزار ازخودت عکس بگیر.اگه اهل قلمی. بنویس هرچی. دکلمه. شعر. خطاطی کن. اگه اهل هنر دستی ای ،گلدوزی کن مونجوق دوزی کن.اگه اهل بافتنی لباسو کلاه و شال بباف. اگه اهل ورزشی باشگاه برو. اگه اهل موسیقی ای کلاس موسیقی برو. گاهی براخودت کیک درست کن. شیرینی درست کن. بشین لباساتونو اتو کن. گردگیری  کن.گاهی تغییر چیدمان بده. گاهی براخودت ی چیزی خلق کن مثلا من با ی بطری دلسترو صدف گلدون درست کردم . کلی سرگرمم کرد .

هرروز یک چیز جدید یاد بگیر . 
من هفته ۳۲ هستم کلا کلافگی دارم  نه خوابم معلومه نه خوراکم نه مهمونیم  گرفتار شدم کلا&nb ...

الان که دورانه پادشاهیته بزار زایمان کنی حسرت یه ساعت خواب به دلت میمونه 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
عه شراطتت مث منه ....مشهدی؟منم مشهدم بیا باهم دوست شیم😁😂

حیف شد عزیزم من قم هستم😢

امسال سر سال تحویل هیچ دعایی نمیکنم فقط میخوام اینجوری زل بزنم به خدا😐هرجا منو دیدی زیارت قبول😎😎
الان که دورانه پادشاهیته بزار زایمان کنی حسرت یه ساعت خواب به دلت میمونه 

الانم شبا موقع خواب ماشاالله حرکتش زیاده جوری که نمیشه بخابم 

یا اینکه انقدر درد لگن و کمر دارم که انگار دوتا نره غول رومن 🤕