2777
2789
عنوان

ب نظرتون اگه بمیرم بریم اون دنیا چجوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 120 پست
فکر نکنم ببینی تو .  شاید رفتی جهنم... همه بهشتی شدن و تو جاموندی :(  شوخی کردم   ...

چ بهتر

ن عوض نمیشه حالم خوبه

‏شدیداً احتیاج دارم خودِ خدا هر یه ربع یه بار بهم بگه نگران نباش درست میشه
ممکنه حتی بمیری بفهمی اینا فقط آزمایش های آدم فضایی ها بوده و در اصل بهشت و جهنمی وجود نداره، همه هم ...

چه باحال

اتفاقا یه چیز تو همین مایه های که گفتی  یه فرضیس که ذهن خیلی از دانشمندارو درگیر کرده

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه آخه به سمت نور رفتن و اون خلاصی رو تجربه کردن . 

نه نه من تو یوتیوب هیلی سرچ کردم و ادمایی ک مردن و برگشتن ب زندگیو دیدم خیلی غم انگیزه خیلی گریم گرفته بود همشون توی یه سیاهچاله افتادن و به سمت پایین پرت شدن وای خدا مور مور شدم یادم اومد

میگم اینا بمیرن   خب این پلاستیک ها که مور و ملخ نمیخوره  بعد پلاستیک هم تجزیه نمیش ...

والا ذهن منم درگیر کردی لعنتی جواب قبل رو نگرفته بودم حالا با جواب این چ کنم؟ احتمالا میمونه دیگه... ولی انسان جز کفن نباید با خودش داخل قبر چیزی ببره

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
نه نه من تو یوتیوب هیلی سرچ کردم و ادمایی ک مردن و برگشتن ب زندگیو دیدم خیلی غم انگیزه خیلی گریم گرف ...

والا ما ایرانیا همین الانم تو سیاه چاله و بدبختی و فلاکت هستیم اون دنیا هم بخان عذابمون بدن دیگه واقعا عدالت نیست 

ممکنه حتی بمیری بفهمی اینا فقط آزمایش های آدم فضایی ها بوده و در اصل بهشت و جهنمی وجود نداره، همه هم ...

شاید ی شکل دیگه دوباره برگردیم تو دنیا

‏شدیداً احتیاج دارم خودِ خدا هر یه ربع یه بار بهم بگه نگران نباش درست میشه

آدم خندش میگیره اینجا یه سری فکر می‌کنن مردن دیگه همه چی تموم میشه مثل دوران جاهلیت تو قرآن هم از این جور آدما یاد شده که از پیامبر میپرسن آیا ما که خاک شدیم چگونه دوباره زنده می‌شویم خدا هم می‌فرماید زنده کردن شما در قیامت برای ما از خلق کردن شما آسانتر هست

این واسه ادمای مومن و پاکه اگه خدای نکرده پاک نباشین خیلی هم ترسناکه و داخل سیاه چاله میریم نه ب سمت ...

نه اصلا اینطور نیست دوست عزیز

کتابا و تجربه ی ادما رو بخون 

اولش همه یک جور به سمت نور میرن 

و هیچکس به اعمالش فکر نمیکنه همه فقط حس خوبی به اون نور دارن

بعدش برمیگردن که دیگه نمیدونم برای انسان خوب و بد چه اتفاقی میوفته ولی هر چیزی که هست اون  فیلم سیاحت غرب نیست

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

مایی ک به خدا و اون دنیا اعتقاد داریم چیزیو از دست نمیدیم همیشه مواظب رفتارمون هستیم ک روی آخرتمون تاثیر نذاره حالا اگر برفرض محاااال اون دنیایی هم وجود نداشت ضرر نکردیم ولی اونایی ک اعتقاد ندارن و همه ی کارهای ناپسند ازشون سر میزنه یک درصد احتمال بدن اون دنیا وجود داشته باشه پس خیلی ضرر میکنن😊😊

آدم خندش میگیره اینجا یه سری فکر می‌کنن مردن دیگه همه چی تموم میشه مثل دوران جاهلیت تو قرآن هم از ای ...

روشنفکرن دیگه ولشون کن 😁

خدایا یهویی همین روزا همه آرزوهامو برآورده کن لطفا. شکرت هزاران بار 🙏 در سخت ترین روزای زندگیم بالای سرم بودی. دلم به خودت قرصه نگرانیهامو میسپارم به تو که قادر مطلقی‌. خدایا سلامتی و دل خوش و عاقبت بخیری برای همه بنده هات و خودم آرزو میکنم. 🙏 درهای رحمت پروردگارم همیشه به روی بندگانش بازه🌹 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستید. 🙏                                                   همسرم همراه برف زمستانی بیا و غافلگیرم کن. بیا باهم آرامش و خوشبختی و عاشقی رو تجربه کنیم تا وقتی صد و بیست سالمون بشه 😂 
نه اصلا اینطور نیست دوست عزیز کتابا و تجربه ی ادما رو بخون  اولش همه یک جور به سمت نور میرن&n ...

من اصلا فیلم سیاحت غروب نمیگم تو یوتیوب خیلی تز ویدیو هارو دیدم همه گفتن ک به سمت تاریکی و سیاهچاله رفتن و ترس عجیبی بهشون غلبه شدن همه هم خارجی بودن و اعمال خوبی نداشتن