2777
2789

خدایا به همه کمک کن . امروز صابخونمون با یه مردی اومدن خونه رو دیدن، بعدش که رفتن خیلی نگران شدیم گفتیم وای مشتری اورده که خونه رو بفروشه. بعد شوهرم زنگ زد به صابخونه گفتش دارین خونه رو میفروشین،گفت نه کارشناس اوردم خونه رو ببینه میخام رو سندش وام بگیرم. گفت حالا حالاها مستاجر خودم هستین😁 دوتامون یه نفس عمیق کشیدیم. خیلی هم خوشحال شدم ،حداقل چندسال دیگه اینجا هستیم. خدایا خودت به من و همه اونایی که مستاجرن کمک کن، بتونیم یه خونه بخریم🤗🤗🌹🙏 خواستم این حال خوبم رو به اشتراک بزارم و برای همه از ته دل دعا کردم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشا... به زودی یه خونه خوب و با برکت و خدش یمن بخرین

ممنونم گلم😍🙏 انشالله برای همه اونایی که مستاجرن

اوف ان شالله دعاکنید من عصربایدبرم بنگاه پولم جورنیس صابخونه قبلی نمیده دعاکنیدخدابدلش بندازه دست از رفتارش برداره

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
اوف ان شالله دعاکنید من عصربایدبرم بنگاه پولم جورنیس صابخونه قبلی نمیده دعاکنیدخدابدلش بندازه دست از ...

یعنی صابخونتون پولتون رو نمیده که بلند شین؟؟ خب همونجا بشینید

یعنی صابخونتون پولتون رو نمیده که بلند شین؟؟ خب همونجا بشینید

نمیخوام اذیتم

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
نمیخوام اذیتم

ای بابا. اگه نمیده برید شکایتش کنین. من اینجا که هستم خیلی راضی ام اصلا دلم نمیخاد بلند شم

ای بابا. اگه نمیده برید شکایتش کنین. من اینجا که هستم خیلی راضی ام اصلا دلم نمیخاد بلند شم

شکایت زمان میبره من امروزبایدبدم اونور پولو