2777
2789
عنوان

بیاین بگین چجوری مشکلمو حل کنم

135 بازدید | 11 پست

بچه ها لطفا مسخره نکنید به هرحال هرکی تو زندگیش از یه چیزی احساس خجالت میکنه.منم از دسشویی مخصوصا شماره دو جلو همسرم رفتن حالاکار ندارم من حتی راجبشم صحبت نمیکنم حالا امروز گلاب به روتون اسهال استفراغم داره میاد ببرتم دکتر حالا چجوری جلو روش به دکتر بگم اسهالم لطفا راهنمایی کنید سخره نکنید حالمم خیلی بده اما از خجالت روم نمیشه دکتر برم من حتی خجالت میکشم به دکتر بگم مشکلمو خیلی مزخرفم مگه نه

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این خجالت قراره تا کجا شمارو کنترل کنه؟ 

تاجایی که سلامتیت رو به خطر بندازه؟! برای بیماری باید بریم دکتر و راجع به وضعیتمون توضیح بدیم این مساله حادی نیست 

در مورد دستشویی هم خب آدم طبیعیه که در موردش با بقیه حرف نمی زنه مگر اینکه مشکلی باشه .زندگی رو سخت نکن 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

عزیزم ابرای این که راحت تر باشی بجای کلمه اسهال ز واژه های دیگه استفاده کن مثلا بگو شکمم شل یا روون کار میکنه یا بیرون روی زیادی دارم، اگه اینها هم سختته بگی خوب سعی کن خودت تنهایی بری دکتر

گر نگهدار من آنست که من میدانم....