2777
2789
عنوان

تجربه شما چی بوده

121 بازدید | 15 پست

خانوما من یه دختر هشت ماه و نیمه دارم که ریزست 

الان نه کیلو و با وزن حدود سه به دنیا آمده 

اما خیلی بد غذاست 

همه چی نمیخوره 

بیشتر ماهیچه و برنج و جو و مرغ  و... این چیزا رو میخوره 

البته بگم همینا رو هم باید پوره کنم حسابی تا بخوره 

میرم خونه مادرشوهرم خیلی غصه میخورم یه جوری نگاش میکنن 

بگما خیلی دوستش دارن اما همش میگن چرا اینجوریه چرا نمیخوره بلد نیست 

بچم اصلا میل به غذا نداره ولع نداره برنج و پوره نشده بزاری دهنش اوق میزنه 

شما تا کی به جوجهاتون غذا رو پوره دادین 

البته دکترش خیلی راصیه از وضعیتش 

راستی حساسیت پروتئینی هم هست خیلی چیزا رو نباید بهش بدم 

بهم میگن تو خیلی نانازی کردی اما نمیتونم که بچه هشت ماه رو بزنم بگم به طور بخور 

غذاهای خودمون هم میزارم جلوش بیشتر بازی میکنه تا بخوره 

تجربهاتونو بگین

بچهاتو که بد غذا بودن خوب شدن 

بعدشیر گرفتن درست شد

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزيزم وزنش خوبه شايد استختون بنديش ريزه

من هنوزم كه ١٦ ماهشه غذاهاي نرم و گاهي پوره ميدم.خوب بايد دندوناش در بياد تا خوب بجوه

شربت زينك بهش داده دكترش؟

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

این حرف هاروبزار کنار جز غصه چیزی ندارن برا ادم مهم بچه سالم باسه لاغر ریز تپل فرقی نداره حرف مردم تمومی نداره

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
یعنی بعد دوسالگی 

اره بازی هم کنه با غذا خوبه گاهی میبره سمت دهنش غذا رو.شربت اشتهام خوبه که شاااید اگه از دکترش بخای مینویسه کلا حرص نخور حساس نباش درست میشه

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
شیرشو کمتر کنو غذا بده بهش

نه فایده نداره اصولا میلی به غذا نداره تازه شیرش هم به زور میخوره 

راستی یه دفعه از دهن مادرشوهرم پرید که همسرم هم بچه بوده همینطور بوده میلی به غذا نداشته اصلا 

از منم هست، بند جونش محکم باشه، ماکارونی شکلی درست کن، صبحا سه شیره بهش بده، شربت زینک عالیه، حریره بادوم بچه را چاق میکنه و مغذیه، روزی یه مشت تخمه و یا پسته زیر دندونت خرد کن بهش بده

این حرف هاروبزار کنار جز غصه چیزی ندارن برا ادم مهم بچه سالم باسه لاغر ریز تپل فرقی نداره حرف مردم ت ...

منم همینه میگم سالمه خداروشکر میکنم خیلی از دوستام هم دیدم بچه‌هاشون مثل دختر من بوده 

اما مادرشوهر من یه سره این طفل معصوم منو با پسر خواهرش مقایسه میکنه ماشالله اون بخوره 

دیشب عصبی شدم دیگه با مادرشوهرم گفتم دیگه نمیارم اینجا بچم و اذیت میکنین همون از اون اول نباید میزاشتم می اومدین برین که الان اینجوری با بچم حرف نزنین 

[QUOTE=118768192]نه فایده نداره اصولا میلی به غذا نداره تازه شیرش هم به زور میخوره  راستی یه دفعه از دهن مادرشو ...[/QUOTE

دختر من الان 14 سالش هس هنوزم بد غذا س من هر کاری کردم که غذا بخوره ولی متاسفانه درست نشد 

خیلی هم دکتر بردمش چقد شربت های اشتها آور بهش دادم  ولی همه بی فایده بود 

به نظرم خیلی حساسیت نشون نده چون اینم خودش باعث میشه  بچه ها از غدا بدون بیاد 

منم همینه میگم سالمه خداروشکر میکنم خیلی از دوستام هم دیدم بچه‌هاشون مثل دختر من بوده  اما ماد ...

بیخیال 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه