2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته 😔

142 بازدید | 16 پست

چرا مردا موقعیت زن ها رو درک نمیکنن. سه روزه از موعد پریودم گذشته بیبی چک هم گذاشتم منفی بود. حالم خیلی بده همش درد دارم سردرد و حالت تهوع دارم. اشتها ندارم. کمردرد شدییید دارم. بدنم خیلی بهم ریخته خیلی ناراحت و عصبیم شوهرمم درکم نمیکنه بهم میگه باید خونه مرتب باشه حال هیچ کاری و هیچ کسو ندارم حتی خواهرم گفت بیا بریم خونه مامان نرفتم. چکار کنم روحیم عوض بشه؟ 

چه شوهر زورگویی

حمال ک گیر نیورده نمیتونه پاشه کمک کنه خونش مرتب شه

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل تیرویید نداری؟

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

حتما برو عزیزم

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
خواخه مردادردپریودنکشیدن که بدونن.یااین حالتای تورونداشته بامهربونی حال بدتوبراش توضیح بده به هرحال ...

توضیح دادم دیشب گفت من نمیدونم باید نظم خونه برقرار بشه

چه شوهر زورگویی حمال ک گیر نیورده نمیتونه پاشه کمک کنه خونش مرتب شه

بخدا مامانش مریضه هروقت میریم خونش کل کارای خونشو شوهرم میکنه حالا منی ک هميشه تمیز و منظمم ی روز جرٱت ندارم مریض باشم 

ببخشید پ بیشعوره. ولی من اگه جای توبودم انجام نمیدادم.البته من باتووشوهرم باشوهرتوفرق داریم مسلما

چی بگم والا. خیلی روحیم خرابه حوصله دعوا و اعصاب خوردی بعدشو ندارم