2777
2789
عنوان

شوهر بی ذوق

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 35 پست

به امید این نباش که بری زیر یه سقف درست میشه

زیر یه سقف همه چی خیلی بدتر میشه 

شاید اخلاقش اینه

ولی این پنبه رو از گوشت بیار بیرون کع بری زیر یه سقف درست میشه

سلامتی همه مامانا و تو دلیاشون صلوات😍

یه چیز خواهرانه میگم هیچوقت زندگی شخصیتو از کسی نپرس مقایسه نکن اینجا اصلا خوب نیست سوال خصیتو مطرح کنی شاید نامزدت اون روز حالش اوکی نبوده یکی میاد مینویسه نامزد بودیم اینجوری بود دریتم نشد و تو سرد میشی میگی همینجوری با اینکه اون یه ادمه دیگس با عقلو فهم ومنطقو مکان دیگه اصلا بازگو نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مردی گفتن زنی گفتن ما اینهمه ذوق داریم اونا ندارن من امروز واسه نی نی توراهیم لباس گرفتم اوردم ...

شوهر منم خدایی خیلی مهربونه اصلا بداخلاق نیست ولی کلا این مدله دیگه

بابا بعضی مردا خیلییییی خوش ذوقن 

هزار جور نظر میدن به خانوماشون

مثلا میگن مردا موی بلند دوست دارن

موهای منم بلنده یکی دوبار ازش پرسیدم ک میخوام برم موهامو کوتاه کنم ببینم چی میگه  خواستم امتحانش کنم

میگه هر جور صلاحه😐😐

نمیدونم شاید تو دوران عقدم اینجور چیزا برام عادی نیس

خودت خیلی احساساتی هستی؟ مثل من

من خیلی احساسی نیسنم ولی برون گرام.شیطونم نازشو میکشم کلی ادا اطوار براش درمیارم به نظرم خلی آدم خنثیی هستش.والا راستشو بخوای دانشجو که بودم هم اتاقیام با دوست پسراشون که حرف میزدن فرضا منم ادن لحظه داشتم تلفنی با دوستم حرف میزدم بخدا بارها وبارها شنیده بودم که به دوستام گفته بودن( اون کیه اینطوری صداش قشنگ و با ناز. صحبت میکنه.طفلک اون که پشت خطه چطوری خودشو نگه میداره).و من همیشه فکر میکردم اینطوریم.ولی ظاهرا برای همسرم اینطور نبودم😔

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...
به امید این نباش که بری زیر یه سقف درست میشه زیر یه سقف همه چی خیلی بدتر میشه  شاید اخل ...

چرا این حرفو میزنی مگه همه مثل همن من تو نامزدی دوبار میخواستم جدا شم انقدر شوهرم اذیت میکرد خوب ک شد عروسی کردیم ۴ ساله یه ساعتم باهم قهرنبودیم و خداروشکر زندگیم عالی و پرازعشق همه مثل هم نیستن انقدر نیاین مردمو سرد کنین یارو نامزده بجای اینکه بگی خوشبخت بشی اره بشین از الان بزن تو سرت بدبخت میشی  بری عروسی کنی بدتر میشه از کجا میدونی اخه

شوهر منم خدایی خیلی مهربونه اصلا بداخلاق نیست ولی کلا این مدله دیگه بابا بعضی مردا خیلییییی خوش ذوق ...

اصلا برات مهم نباشه اینجور چیزا یه مردی از مانتو خوشش میاد یه مرد عاشق اینه کیف بخره واسه زنش یه مرد تیپ اسپرت دوست داره یکی باغیرت یکی مهربونه یکی کج خلقه درکل از من میشنوی راحت بگیر بزا راحت بگذره

من کاملا میدونم شوهرت چطوریه.من شوهرم واقعا مهربون دلسوز دست و دل پاک.من یک تار موشو به مردای دیگه نمیدم.ولی میخوام اینو بدونی اکثر مردها اینطوری هستن که زیاد ذوقی نشون نمیدن و من فکر نمیکنم بعد از عروسی هم این خصلتشون تغییر آنچنانیی کنه

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...
چرا این حرفو میزنی مگه همه مثل همن من تو نامزدی دوبار میخواستم جدا شم انقدر شوهرم اذیت میکرد خوب ک ش ...

چون بی ذوق بودن با زیر یه سقف رفتن درست نمیشه 

بعضی مشکلات مالی و دخالت اطرافیان و خیلی چیزای دیگه شاید حل شه اما اخلاق ادما عوض نمیشه

اون اخلاقش اینطوره استارتر هم نشسته به این امید مه بعد عروسی درست میشه اما اصلا اینطوری نیست 

چون بی ذوق بودن با زیر یه سقف رفتن درست نمیشه  بعضی مشکلات مالی و دخالت اطرافیان و خیلی چیز ...

چون شوهرشما درست نشده دیگه هیچ مردی درست بشو نیست ادما تغییر میکنن یروز حال روحیشون خوبه یروز بد نمیشه پشتشونو تو روزایی که حال ندارن  خالی کنی من میگم مال من تغییر کرده پس امکانش هست هیچ چیز غیر ممکن نیست حتی شما الان میتونی شوهرتو تغییر بدی

چون شوهرشما درست نشده دیگه هیچ مردی درست بشو نیست ادما تغییر میکنن یروز حال روحیشون خوبه یروز بد نمی ...

شوهر من مشکلی نداشت که الان درست نشده باشه 

بالعکس برا من بهترین دوران بود 

خودتو مثال بزن 

انقدرم ریپلای نکن

با صاحب تاپیک حرف زدم نه شما 

چون شوهرشما درست نشده دیگه هیچ مردی درست بشو نیست ادما تغییر میکنن یروز حال روحیشون خوبه یروز بد نمی ...

خودم بعضی وقتا به خودم دلداری میدم میگم چیزای مثبتش خیلی بیشتره   شاید اولشه واسم اینجور غیر عادی میاد 

ولی گاهی وقتا یکم اذیت میشم 

شوهر من مشکلی نداشت که الان درست نشده باشه  بالعکس برا من بهترین دوران بود  خودتو مثال ب ...

داری اشتباه حرف میزنی گفتم درجریان باشی شاید یکی با حرف شما زندگیش نابود شه سرد شه بگه چون تغییر نمیکنه نمیتونم  اشتباهتو قبول کن من دشمنی ندارم نگفتمم شوهرت مشکل داشت تو میگی بدتر شده میگم همه مثل هم نیستن