2777
2789
عنوان

شوهر بی ذوق

1031 بازدید | 35 پست

من تو دوران عقدم

شوهرم نسبت به من به خیلی چیزا ذوق نشون نمیده

مثلا نسبت به روز عروسیمون ک قراره بیاد

نسبت به بچه دار شدن

با خودم میگم ما تازه اول راهیم چرا اینجوری باید باشه

از خودم تعریف نمیکنم ولی تا جایی هم که بتونم به خودم میرسم و سعی میکنم پیشش مرتب و خوب باشم

از خیلی چیزا حرف میزنم کلا خیلی بروز نمیده

یا زبونی خیلی کم پیش میاد بهم بگه دوست دارم

بنظرتون تا آخر همینجور میمونه؟

یا وقتی بریم زیر سقف درست میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مردی گفتن زنی گفتن ما اینهمه ذوق داریم اونا ندارن من امروز واسه نی نی توراهیم لباس گرفتم اوردم ب شوهرم نشون دادم دوستاشم بودن دوستاش غش کردن واسه کوچولویی لباس شوهرم فقط گفت مبارکه اصلا هیچی ولی من ناراحت نمیشم چون شخصیتش اونه شوهرم خیلی پسر اقا وخوبیه و همه چی تمومه ولی خب اینجوری بنظرم بزرگش کردی مثلا با مردا از قالپاقو شیشه ماشینو اگزوز اینا حرف بزن سره حال میان ذوق میکنن

آره تلاششو داره میکنه ک تو این اوضاع گرونی بریم سر خونه زندیمون

پس اخلاقش اینجوریه به اصطلاح میگن یخ و یبس

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست