2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی الان اگه‌اینو گرفتی قایمش میکنی برا عید....دیگه‌نمیخری.....در سال چندتا مانتو میگیری.....اخه‌ما ...

اره الان که فصل مانتو نیست که بخوام بپوشمش عزیزم...‌فصل مانتو باشه هر سه ماه میخرم عزیزم فکر کردی فقط خودت میخری

😐😐😐

پایینش خوب نیس ..

بازم سلیقه خودت مهمه عزیزم چون شما میخوای بپوشیش

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
اره الان که فصل مانتو نیست که بخوام بپوشمش عزیزم...‌فصل مانتو باشه هر سه ماه میخرم عزیزم فکر کردی فق ...

عزیزم تجربه نشون داده که تو نی نی سایت یا نباید تظرخواهی کنی یا نباید به نظرشون اهمیت بدی و اونی که باب میلته انجام بدی....

این همه آدم طبیعیه نظرات همه متفاوته ممکنه یکی از مانتو بلند خوشش بیاد اما یکی کوتاه... چون قد و هیکل همه مثل هم نیست و سلیقه انتخاب رنگ هم مهمه....

تازه یه عده مثل شما خاص دوست دارن یه عده ساده پسندن

اما چرا میتونی بپرسی برا عید امسال چه طور مانتوهایی مده؟؟!!