2777
2789
عنوان

لطفا از معحزهای زندگیتون بگین ...

312 بازدید | 26 پست

سلام میدونم پست در مورد معجزه زیاده ولی بیایین برای اینک  امثال ادمهای مث من دوباره امیدوار شن از معجزهای زندگیتون بگین واینک چ نذری کردین جواب گرفتین  ممنون قشنگا 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معجزه فقط وقتی هر صبح چشمامو باز میکنم و بازم بهم یه روز دیگه از زندگی هدیه داده شده

وقتی میتونم با پاهای خودم راه برم وقتی سالمم 

واقعا همشون کم از معجزه ندارن

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

عشقم یک طرفه بود،  و من عاشقش بودم ن اون. تا 3 ماه. دعا کردم. یهو معجزه شد ، دو طرفه شد. بدجوری ام دو طرفه شد. الان 7 سال از اون قضیه گذشته و میخوایم بهم برسیم ولی هردو خانواده ها بدجوری مخالفن و من منتظر یک معجزه خییییلی بزرگ  ترهستم. 

😔😔😔😔😔😔

تمام لحظه های زندگیم معجزه بودن😍😍😍😍 عاشقتم خدا

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

بارداریم . رفتم سونو گفت هیچ کیست و تنبلی نداری . شب عاشورا فهمیدم باردارم شب قبلش دعاکرده بودم گفتم میدونی چقدر شرمندگی سخته کمک کن دیگه شرمنده نشم هر کی میاد ازم میپرسه پس کی بچه میاری من شرمنده میشم پیش همسرم .سفره ی امام جوادم انداخته بودم از ته دلم ازش خواستم 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

خدا خیلی معجزه هاش بی شماره ..کل زندگی من معجزه های خداست ..بارها تو گرفتارریایی گیر کردم ک حس میکردم دیگه هیچ راهی نداره توکل کردم ب خدا ب طور معجزه وار مشکلم حل شده ...همیشه ازش بخواه هیچ وقت روتو زمین نمیندازه..البته ب وقتش ..چون هرچیزی یه زمانی داره ک ففط خدا میدونه چ موقع ب سودته ک ارزوتو براوردع کنه چ موقع ب ضرره و براوردش نمیکنه

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

معجزه زندگی من اینه ‌ک وقتی طلاق گرفتم همسر سابقم کلی عکس از منو یه بنده خدا فتوشاپ کردو بین تمام همسایه ها و هم محلیا پخش کرد منم چون تیپم باحجاب نبود همه باور کردن ک من خراب بودم شوهرم طلاقم داد(درصورتی ک دادخواست طلاقو من داده بودمو اون اصلا راضی به طلاق نبودو گفت انتقام میگیرم ازت)

خلاصه پیش همه خراب شده بودم خواستگار ک برام میومد تنم میلرزید ک موقع تحقیق همه ازم بد میگن

دیگه قید ازدواجو زده بودم اصلا کسی ک حتی ازم خوشش میومدم من محلش نمیذاشتم تا نکنه ازم تحقیق کنه و بفهمه راجبم چی میگن

تا شد ک یه خواستگار سمج برام پیدا شد ک دقیقا همونی بود ک من همیشه آرزوشو داشتم دقیقا همون مردی بود ک من میخواستم

وقتی خواستن تحقیق کنن تمام تنم میلرزید انقد استرس داشتم ولی بعد تحقیق بیشتر خواهان من شد و گفت همه حسابی از تو و خانوادت تعریف کردن گفت حتی یک نفر هم یه عیب کوچیک روتون نذاشت.....مطمئنم همش به خواست خدا بوده

الان ۷ سال از اون ماجرا میگذره و من هرروز خدارو بابت اون قضیه شکر میکنم 

همسرمم بهترین همسر دنیاست

من به دستان خدا خیره شدم😍معجزه شد😍