2777
2789

من تازه سه هفتس متوجه شدم میخوام ببینم چندوقت طول میکشه کناربیام با این قضیه و به زندگی عادی برگردم

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من🤔🤔🤔

بچه چندساله داری؟چند وقته؟

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
دو سال گذشته و هنوز کنار نیومدم هر وقت بره حس میکنم رفته با کسی حتی وقتایی که سرکاره دیگه بهش اعتماد ...

منم این حس ازارم میده میخوام بیخیالش شم بگم هرکار میکنه به جهنم حرص نخورم

چرا کنار بیاد ادم؟مگه میشه بخشید؟اینجور که زندگی زهرمار میشه ،هر لحظه فکر میکنی الان با کیه،

مهم نیس با کیه فقط بعنوان همخونه بهش نگاه میکنم

۸ساله دیدم ومیبینم امادیگه تصمیم ب طلاق گرفتم ۵روزه قهرم بادوتابچه کوچیک هنوزشوهرم نمیدونهتصمیم‌جدیه بفهمه میادبچه هارومیبره ازتام چتهاشباهرزهاسکرین دارم دقیق چهارشنبه اخرین خیانتش رابطه جنسی بودبادوست دخترش ک چتهاشودیدم خیانت ن دردش کم‌میشه ن فراموش همین😭

خدایاهزارآرزوطلبکارم ویک مرگ بدهکار...یاطلبم رابده یاطلبت رابگیر