2777
2789

سلام

داداشم از امروز صبح درد پهلو  امونشو بریده رنگش زرد زرد شده استفراغ میکنه صبح زود بردن بیمارستان گفتن سنگ کلیه داره کلی دارو و سرم اومده خونه هیچ فرقی به احوالش نکرده بازم از درد رفته یه بیمارستان دیگه گفتن آپاندیسه الانم بیمارستانه نمیدونم واقعا متاسفم به دکترا

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درمورد سنگ کلیه:اونروز تو تلویزیون یادم نیست کدوم برنامه یه مجری میگفت همین مشکلو داشته انگار بهش گفتن رب تخم گل نسترن بخور.میگفت مشکلم کامل حل شده از اون به بعد سنگ کلیه ندارم.یه پرسو جو بکنید از عطاریا

برا اپاندیس اصلا پزشک عمومی نبرید.چند روز پیش نزدیک بود خواهرمو بخاطر یه کیست کوچیک تخمدان ببرن برا جراحی اپاندیس.خودمم یه بار اشتباهی جراحی اپاندیس کردن در حالی که فقط یه کیست تخمدان بود

درمورد سنگ کلیه:اونروز تو تلویزیون یادم نیست کدوم برنامه یه مجری میگفت همین مشکلو داشته انگار بهش گف ...

هنوز مشکل داداشم کامل تشخیص داده نشده صبح گفتن سنگ کلیه عصر گفتن سنگ کلیه نیست آپاندیسه

این بچه یبوست داشت بعد که روده هاش خالی شد ،چهار بار سونو شد اپاندیسو دیدن

واقعا آدم دلش کباب میشه هنوز علم اینقد پیشرفت نکرده که بفهمن مشکل چیه

من درکشششششششش میکنم فقط من که سنگم میگیره یه هفته بیمارستان درگیرم  اینقد بهم مورفین میزننن ...

شما هم سنگ دارین؟  چرا با میوه نسترن درمان نمی کنین

من درکشششششششش میکنم فقط من که سنگم میگیره یه هفته بیمارستان درگیرم  اینقد بهم مورفین میزننن ...

انشالله خوب میشین از دست دکترها و پرستار ها خلاص میشین

رب تخم گل نسترن صحیح نیست.اشتباه همه جا پخش شده.صحیحش رب میوه نسترن هست که برای دیابت و سنگ کلیه خوبه.همه جا هم ندارن.من کلی گشتم تا پیدا کردم.عطاری مُشکستان سایت هم داره.رب نسترن داره.خیلی راحت سفارش دادم و برام پستش کردن.