2777
2789
عنوان

شادباش داماد به عروسش

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂ن بجای اینکه به عروس پول بده بهش انگشتر داد..سرش نریخت ک..مثلا بعضیا چندتا ۵۰ تومنی میدن 

😆😆😆 من شوهرم ۵۰ تومنی شاباش انداخت 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
  چرا چیزای خوبو مد نمیکنید!!!  پی مد کردن چیزی هستین گ بعدها بشه رسوم و کمر خانواد ...

سمت ما ۹یا ۱۰ تا ۵۰ تومنی میدن ک خیلی پوله به نظرم..من میخام با ۲۰۰ یا۳۰۰ تومن تموم کنم..خواهرم انگشتر نقره خرید ۱۵۰ تومن

خیلی جالب بود..فکر خوبیه ها..فقط بعدا کسی مسخرت نکرد😓

مسخره؟؟؟ گدا ک نبودیم. عروسیم مفصل و با 800تا مهمون و بهترین پذیرایی. 

بنظرم این ک دوتایی میرن یچی میخرن ک جلو مردم بهش کادو و بده و الکی سوپرایز بشن مسخرس

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
مسخره؟؟؟ گدا ک نبودیم. عروسیم مفصل و با 800تا مهمون و بهترین پذیرایی.  بنظرم این ک دوتایی میرن ...

اخه میترسم بگن ایش داماد شاباش ندادو از این حرفا ک همش پشت سر مردم میزنن

اخه میترسم بگن ایش داماد شاباش ندادو از این حرفا ک همش پشت سر مردم میزنن

ما فامیلامون اینطوری نیستن. 

همه هم میدونن وضع شوهرم خوبه. خریدارو بریز بپاشامونم دیدن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊