سلام..خواهر من تو عروسیش انگشتر کادو گرفتش..از اون به بعد انگار مُد شد..همه انگشتر میدادن..جوری ک منم میخواستم اینکارو کنم ولی پشیمون شدم...الان موندم چی بخریم بجای شاواش ...تو تایپیک های نینی سایت ک دیده بودم یسری ها پیشنهاد تاج طلا داده بودن بههم😐خیلی چیز ضایه ایه به نظرم..نظر شماها چیه؟ایده ای دارید ک خیلی جدید باشه؟ من مُدش کنم؟😆😗
خیلی جالب بود..فکر خوبیه ها..فقط بعدا کسی مسخرت نکرد😓
مسخره؟؟؟ گدا ک نبودیم. عروسیم مفصل و با 800تا مهمون و بهترین پذیرایی.
بنظرم این ک دوتایی میرن یچی میخرن ک جلو مردم بهش کادو و بده و الکی سوپرایز بشن مسخرس
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
اخه میترسم بگن ایش داماد شاباش ندادو از این حرفا ک همش پشت سر مردم میزنن
ما فامیلامون اینطوری نیستن.
همه هم میدونن وضع شوهرم خوبه. خریدارو بریز بپاشامونم دیدن
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊