2777
2789
عنوان

دوماه مونده به عروسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا.اتفاقا لاغرای کرمانشاه خیلیم ماشاالله جوندارن چون تغدیشون خیلی عالیه.روغن خوب تخم مرغ محلی و.. ...

بخدا من اینقد رو هیکلم حساسم که بعد دوتا زایمان ۵۶ کیلو ام تازه میخوام کمترشم کنم. همه دخترا اینجا حساسن باشگاه ها راه ب پا نیس

اره عزیزم یه سر برو خیابون ببین مردا ب کیا بیشتر نگا میکنن  میفهمی چی میگم

به خوشگلا و خوش تیپ ها. بنابراین با من کاری ندارن😂

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
به خوشگلا و خوش تیپ ها. بنابراین با من کاری ندارن😂

قبول نکن🙄

باشه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
ببخشید ضررنداره؟؟

دوستان میگن کورتون داره .. من تا اونجایی که پرسیدم گفتنن ضرر نداره خودمم داره میخورم

حالا شما میتونید بیشتر تحقیق کنید عزیزم از عطاری ها بپرسید درموردش

💏🎀 ۱۱ تیــــر ماه ۹۹ بعد از سختیا تو #کرونا عروس شـــدم 🎀💏
خواستگاریم اینو پوشیده بودم از اینترنت خریدم بایه روسری شال ابی روشن مامانش گفته. بودمن والا این چیه ...

گلم اعتماد بنفست کمه،به حرف دیگران اهمیت نده،و اجازه نده نظرات منفی روت اثر کنه.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است