2777
2789

پسرم دو سالشه حدودا 70 تا کلمه میگه ولی اکثرا به زبون خودش میگه و کامل تلفظشون نمیکنه...طبیعیه؟ یه جا خوندم بچه دو ساله باید جمله دو کلمه ای تا سه کلمه بگه

دختر من ۱۴ ماهشه هیچی نمیگه فقط میگه کیه چیه

خیلی ناراحتم

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگران نباش پسرم تا 4 سالگی 50 تا کلمه هم نمی‌گفت یهو بعد از 4 سال زبون باز کرد مثل بلبل، دکتر ...

اره ماهم تو فامیل داشتیم که بچه هاشون تا سه چهار سالگی حرف نمیزدن.... ولی خب دوس داشتم زودتر حرف بزنه

دختر من یک سال و ۱۰ ماهگی اولین کلمات رو گفت اولین جمله کوتاهش هم ۲ سال و ۳ ماهگی بود که گفت من به توصیه ی خانم گرمی زیاد بهش دادم من جمله عسل و ارده شیره و تخم مرغ محلی با روغن محلی و بردمش تو جمع بچه ها و تو تبلت شعر و کلیپ بچگانه ریختم میدادم دستش الان که ۳.۵ سالشه میشه گفت رسیده به هم سن و سالاش‌ ولی هنوز گاهی گیر میکنه و کلمات رو کج و کوله میگه که من درستش رو تکرار میکنم تا یاد بگیره 

ولی به گفته اطرافیان حرف زدنش بهتر از بقیه هست آخه کلمات قلنبه سلمبه‌ زیاد میگه و کتابی حرف میزنه مثلا میگه تشریف بیارید در خدمت باشیم بزرگوار  در صورتیکه همسن و سالاش‌ اینطور حرف نمیزنن

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی