2777
2789
عنوان

خانومای باردار

81 بازدید | 15 پست

شما هم تلویزیون نگاه نمیکنید؟

شوهرم زنگ زد گفت حق نداری اخبار رو دنبال کنی تلویزیون هم خاموش کن.

اخه دیشب  داشتیم اخبار ۲۰ و سی میدیدیم یهو ناخود آگاه از چشام اشک اومد . اصلا آدم احساسی نیستم سیاسی هم نیستم ولی این پدرسگا یه کلیپ درست کرده بودند اشکم اومد. 

شوهرم عصباتی شد گفت برای بچه بده ناراحت بشی.

شما هم سعی میکنید به دور از اخبار باشید؟

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی.... عجب شوهر گلی داری... 

ممنونم بفکر من نیست به فکر بچه است . قبل بارداری همش اوقاتمو تلخ میکرد مهم نبود براش الان از مادرش شنیده ناراحتی و استرس بده داداششم سر بارداری مادرش که استرس کشیده دیده روی اون حساب رعایت میکنه.

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.

این شوهرم آرزوس 

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
این شوهرم آرزوس 

بابا قبل بارداری انقدر اذیت میکرد الان چون داشش رو دیده رعایت میکنه بخاطر بچه خودش.

داداشش سر بارداری مادرش که عموش فوت کرد مشکل ساز شد.

آخه شبکه های دیگه هم همش دربار ها سرداره و کلیپ غم انگیزه.

اره خب, این چند روز یا فقط آی فیلم و تماشا و نمایش رو ببین, یا فیلم دانلود کن و ببین, کمدی و خنده دار.. البته ادم تو بارداری حساس تر میشه

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

بابا قبل بارداری انقدر اذیت میکرد الان چون داشش رو دیده رعایت میکنه بخاطر بچه خودش. داداشش سر باردا ...

😂😂😂😂😂خدا عاقبت بخیرتون کنه

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
اره خب, این چند روز یا فقط آی فیلم و تماشا و نمایش رو ببین, یا فیلم دانلود کن و ببین, کمدی و خنده دا ...

آره سریع اشکم میاد .😭

آره سریع اشکم میاد .😭

من فیلم هندی و خنده دار دانلود می کنم. سرم به اون گرمه, یا کتاب می خونم

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

بابا قبل بارداری انقدر اذیت میکرد الان چون داشش رو دیده رعایت میکنه بخاطر بچه خودش. داداشش سر باردا ...

من باردار نیستم ولی در کل یه مدته سعی میکنم چیزای غمگین نبینم چون زود روم تاثیر میزاره، شما هم سعی کن نبینی بزن آی فیلم یا فیلم طنز دانلود کن ببین 

خدایا شکرت 😍