2777
2789
عنوان

بچم ۷ ماهشه هی خوابای بد میبینه جیغ وگریه چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 71 پست
مطمئنی؟؟ ب پهلو بزارش من وقتی کمکی  رو شروع کردم چندشب یهو گریه وبیقراری و یو نفسش حس میکردم دا ...

ریفلاکس که داشت گفت خوب شد دارو رو قطع کرد الانم به پشت که بخوابه گریه میکنه به پهلو میکنم راحت میخوابه ازاونه

ای همه هستی ز تو پیدا شده..... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی؟؟ ب پهلو بزارش من وقتی کمکی  رو شروع کردم چندشب یهو گریه وبیقراری و یو نفسش حس میکردم دا ...

میشه اسم داروتو بگی ببینم چیه 

منم دارو دو ماه دادم خورد گفت خوب شده اخه

خرافات نیس عین واقعیته حالا اگ اعتقاد داشته باشی ج میده ن ک هیچی ی چاقو تو پلاستیک زیر بالش فک نکنم ...

میرسونه بچه ها خیلی تو خواب وول میخورن مث دختر من اگه باشه صبح ها بالشش پایین پاشه

اگه اون چاقو بشینه یه جاییش کی جوابگو هس؟

همین الانم هردوتا بالشش پایین پاشه

جلو تلویزیون اره میزارم علاقه داره به کارتون و پویا  و یاهر فیلنی تو تی وی

چشماتو روی تمام پستها ببند،،،،گوش کن،،،پسر من اینجور بود دیوونه شده بودم چندتا دکتر بردم،یکی گفت رفلاکسه،یکی گفت قرآن بزار،یکی گفت ترسیده،،،تا اینکه بردم پیش پرفسور مرتضی لسانی،گفت تلویزیون میبینع؟؟گفتم از فاصله دور،،گفت تا دوسالگی نزار،،مغزش آشفته میشه،،اومدم خونه و نزاشتم و تمامه تمام شد

فقط دعام کن و بهم بعد ۴ روز خبر بده ،،مدیونی خبر ندی

تا خوندم متوجه شدم دو شب رفت و آمد نکن شب ببین چطور میخوابه عاااالی ؛ بابونه هم میتونی دم کنی بهش بد ...

جدی... اخه دو سه شب خونه بودیم بازم همبن بودا 

نه هنوز درنیاورده

پس همونننه ولی ببین بچه رو ننداز بالا با صدای بلندم باهاش صحبت نکن من یبار شوهرم ناخواسته بچمو ترسوند شب تو خواب چنان جیغی کشید و گریه کرد ترسیدیم

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
چشماتو روی تمام پستها ببند،،،،گوش کن،،،پسر من اینجور بود دیوونه شده بودم چندتا دکتر بردم،یکی گفت رفل ...

🤔🤔🤔یعنی از تلویزیونه 

خیلی دوست داره نگاه میکنه و ذوق میکنه یعنی خوابای اونارو میبینه که اشفتش میکنه 

انتحان میکنم چند روز خیلی خیلی ممنون خبرت میکنم

یه دوستی گفت ریفلاکس احتنالا همونه چون به پهلوش میکنم میخوابه

بعید نیست قطعا یه مشکلی هست رفلاکس باشه حتما ببر دکتر دارو بگیر تشک شو شیب دار کن شیب ۳۰ درجه...

رفلاکس یه مشکل خیلی بزرگ برادبچه که نمیذاره خواب راحت داشته باشن الان اکثر بچه ها دارن

شایدم‌گشنه اش باشه هی گریه میکنه

شیر خودتو میدی؟