2777
2789
عنوان

بچم ۷ ماهشه هی خوابای بد میبینه جیغ وگریه چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 71 پست
میرسونه بچه ها خیلی تو خواب وول میخورن مث دختر من اگه باشه صبح ها بالشش پایین پاشه اگه اون چاقو بشی ...

چاقو نون و قران فقط واس نوزاده ک ارامش بگیره نترسه تو خاب من خودمم دخترم دوسالشه تا قبل ی سالگیش همیشه زیر بالشش بود خداروشکر مشکلی هم پیش نیومد این از قدیمیا مونده جوانای امروزی چ میفهمن این حرفارو بدشم ی نوزاد هفت ماهه فک نکنم اونقدری تکون بخوره ک بالششو جابجا کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام مطمئنی خواب میبینه؟ چون فکر کنم خواب دیدن از سن های بالاتر شروع میشه. .. سرد یا گرمش نیست؟ جیش ...

با شک میگم شاید خواب میبینه ولی رفلاکس پنهان داشت داروهاش دوماه خورد دکترمعاینه کرد گفت خوب شده 

امکان داره دکتر اشتباه کرده باشه بجز معاینه راه دیگه داره سونو فکرکنم بشه

گرمایی هست الان بارکابی خوابیده 

ولی صدای نق نقش میاد  و به پهلو میکنم بهترمیخوابه واسه یه مدت

ای همه هستی ز تو پیدا شده..... 

مواظب انرژی های منفی هم باش       من هر وقت تاپیک منفی مثلا تاپیک جن میخوندم بچه خیلی بی قرار میشد        محیط خونه مهمه ک ارامش داشته باشه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
بعید نیست قطعا یه مشکلی هست رفلاکس باشه حتما ببر دکتر دارو بگیر تشک شو شیب دار کن شیب ۳۰ درجه... رف ...

اتفاقا چن ماه رو تشک شیبدار خوابید رعایت کردم داروهاشو دادم 

دکترخودش گفت کافیه خوب شده با معاینه کردنش

الان‌نگرانم نکنه خوب نشده باشه 

شیرخودمه بله

اخی طفلی نمیتونه درست استراحت کنه راستی فضای خونه رو خیلی تاریک نکن یه لامپ روشن بزار

خیلی دلم‌میسوزه بهش 

اتفاقا لامپ حموم روشن‌میزارم 

دیگه نمیدونم چکارکنم 

مواظب انرژی های منفی هم باش       من هر وقت تاپیک منفی مثلا تاپیک جن میخوندم بچه ...

هیچکس بهم‌نگفت که مادر  ک شیر میده چکار بکنه چکارانکنه 

اینجا الان‌میخونم مرسی باشه

اتفاقا چن ماه رو تشک شیبدار خوابید رعایت کردم داروهاشو دادم  دکترخودش گفت کافیه خوب شده با معا ...

شب موقع خواب شیر خسک بده شکمش قشنگ سیر شه... بعد هم تو طول شبم بهش بده بخوره .... احتنالا گشنه اس

حالت خوش نیستاااااا چته؟ دعوا داری مگه؟ چی گفتم مگه؟ عجب بابا

منظور نداشتن 

تیکه کلام ماهم هست که تاکید میکنن خبرم کنی نکنی مدیونم میشی 

جنبه مثبت ومحبت امیز داره که یعنی طرف خیلی هواخواه ودلسوزته

شب موقع خواب شیر خسک بده شکمش قشنگ سیر شه... بعد هم تو طول شبم بهش بده بخوره .... احتنالا گشنه اس

اخه شیرخشکی نیست

بلدم نیس از شیشه بخوره چون تاحالا نخورده 

تو طول شب پامیشم‌شیرش میدم ولی بافاصله کم گریه میکنه اشکش میاد