2777
2789
عنوان

بچم ۷ ماهشه هی خوابای بد میبینه جیغ وگریه چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 71 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیر بالشش قران بزار برا ارامشش ضمنا شیرشم اگه شیر خشکه ابشو سرد نده بهش.. یا زیرشو ی چیز نرم بنداز ...

شیرخشک نیست 

ولی قران چشم

جاشم گهواره بود نمیخوابید از بس قلت میخورد اوردیم پیش خودمون دیدیم عادت‌میکنه دو سه شبه تختشو اوردیم پیش خودمون 

ولی انگار بی ربطه خواب بد میبینه

ای همه هستی ز تو پیدا شده..... 
قرآن اره ولی چاقو زیر بالشش بچه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه خرافاتی

خرافات نیس عین واقعیته حالا اگ اعتقاد داشته باشی ج میده ن ک هیچی

ی چاقو تو پلاستیک زیر بالش فک نکنم ضرری برسونه

احتمالا داره دندون  درمیاره و اگر حس میکنی میترسه براش چهار قل و وان یکاد و اآیه الکرسی بخون من یه قرآن کوچیک و مهر تربتم میذاشتم زیر بالشش چون تربت به خودمم آرامش میداد

اتفاقا همه اینارو خانواده ها باهاش میکنن 😔

تا خوندم متوجه شدم دو شب رفت و آمد نکن شب ببین چطور میخوابه عاااالی ؛ بابونه هم میتونی دم کنی بهش بدی آرامشبخشه برا معدشم خوبه

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
هرشب اینطوره چیکارش کنم طول شب ۵ ۶ بار باگریه بیدارمیشه و منو میخواد 

دندون در اورده؟

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐