2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال 90 خواستم بروم شوهرم نذاشت الان نمیتونم برم متاسفم  😪😪 داریم تحقیق میکنیم برویم یه جایی که بتونیم برویم هنوز با توجه به بودجه مون پیدا نکردیم جایی می‌شناسید مناسب باشه 😘😘😘😘

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
این جریان برای ما تقریبا مال دو سه سال پیشه

رفتید چی شد 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
خیلی اشتباه کردیم و تمام وسایل خونمون رو چوب حراج زدیم فک کنید زندگیی که تازه سه سال گذشته بود ...

وای امشب شوهرم میگفت همه چی حراج بزنیم یه پیشنهاد بود اما من گفتم نه اول همه چی و جا و مکان مهاجرت مشخص کنیم بعد حراج 

نه نرفتیم یعنی نشد بریم پدرهمسرم که فهمید سکته کرد خیلی شرایط بدی برامون پیش میمود  تمام وسای ...

چرا؟؟ مگه تحقیق نکردید بعدش کجا می‌خواستید برید کدوم کشور با چه مبلغ پول 

وای امشب شوهرم میگفت همه چی حراج بزنیم یه پیشنهاد بود اما من گفتم نه اول همه چی و جا و مکان مهاجرت م ...

اشتباه نکنید 

یه عزیزی توی یه تاپیکی حرف از فروش لپ تاب اینا زد

اون روزهای من و صحنه ها همه اومد جلوی نظرم حالم بد شد

عزیزم آخيش 😪😪😪 الان زندگیتون خوب شده 

سال 90 خواستم بروم شوهرم نذاشت الان نمیتونم برم متاسفم  😪😪 داریم تحقیق میکنیم برویم یه جایی ک ...

نه جایی رو نمیشناسم

بشناسم هم معرفی نمیکنم چون همشون شیاد و کلاهبرار هستن

اون سال از ما ۳۰۰ میلیون پول کلاهبرداری کردن پولی که تو اون سال میتونسی یه واحد اپارتمان یه جای خوب بخری