2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 28. ،خیلی پشیمونم درسمو ول کردم ...دانشجوی ای تی بودم...الان ثبت نام کردم واسه ترم بهمن رشته حقوق ، کاری که در شأن به خانم باشه بدون تحصیلات نیست ...

در اگر بر توببندد مرو صبر کن آنجا...

فدات😜  والا الان دلم میخاد تاپیک امیرحسین بزنم تاپیک ندارم . حالم خوب نی

نزن ولش کن .اونجوری بیشتر میشه علاقت

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
بازم بخون به سواد و مدرکش میارزه  فقط سواد و مدرک نیست وجهه اجتماعی خودت بالا میره چه بین مرد ...

من از مشروطی و افتادن میترسم...اگه بیوفتم یا مشروط بشم شوهرم خیلی ناراحت میشه میگه اینه جواب زحمتایِ من

خدا هست🙂
۱۹

اشتباهه الان تو امتحانا هس ایجور میگی بعد پشیمون میشی.نمیگم با درس به همه چی میرسی یا برعکس اما بزرگتر بشی پشیمون میشی میگی کاش خونده بودم اوضام بهتر بود 

من از مشروطی و افتادن میترسم...اگه بیوفتم یا مشروط بشم شوهرم خیلی ناراحت میشه میگه اینه جواب زحمتایِ ...

خب درس بخون برو سر امتحانات حتما نمونه سوال بخون قبل امتحانات آماده تر میری سر جلسه 

انقدرم نگو شوهرم شوهرم خودتو در اولویت هر چیزی قرار بده 

مینـــا صدام کنین