2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب درس بخون برو سر امتحانات حتما نمونه سوال بخون قبل امتحانات آماده تر میری سر جلسه  انقدرم نگ ...

نمونه سوال از کجا استادا عشقی سوال میدن...این ترم خیلی درسا سختتر شدن و غیر قابل تحمل

خدا هست🙂

هیچ شغلی نمیتونه جای خالی مدرک رو برات پر کنه 

مهارت میخای یاد بگیری ؟ شغل بیسوادا ؟ خیاطی و ارایشگری ؟ 

برو درستو بخون واسه یه خانم مدرک مهمترین چیز هست 

که بچه هات توی مدرسه بگن مامانمون لیسانس داره فوق داره ، تو رو الگو قرار بدن 

که ارزشت توی خانواده شوهرت بره بالا ، که طرز فکرت بالا بره و هزار چیز دیگه 

فقه و حقوق

اووووه چقدر مشترکیم من ۱۹ بیزار از درس یعنی بیزار نیستم اما تحمل سختی کشیدنو ندارم.....وترم یک‌حقوقم خیلی رشته سختی هست....

اما من مجبورم درس بخونم چون شرطش مدرکمع

الان که دارم این امضا رو یاد داشت میکنم .مثل یه تیکه کاغذ که تو آسمون سردرگم هست وباد  باخودش این ور اون جا به جاش می‌کنه شدم ....یه آدم کاملا سردرگم که نمیدونه کجای زندگیش هست و از زندگی چی میخواد یه بار عاشق و یه بار فارغ یه بار عاشق درس و پیشرفت یه بار حالش از هرچی درسه و کتابه بهم میخوره واین وسط نگران عمر و جوانی هست که داره از دست می‌ره....نمی‌دونم باید چیکار کنم و ازکجا شروع کنم ‌‌ولی اینو خوب می‌دونم که باید شروع کنم من آدم ساکن بودم نیستم باید پیشرفت کنم فعلا هدفمو گذاشتن روی گرفتن لیسانس می‌دونم که میشه راهی طولانی در پیش دارم ولی میشه که بشه اینو مطمعنم اگر تا اینجا اومدی ازت خواهش میکنم واسه م دعا کن 🥰۱۴۰۰/۱۰/۰۱
منم خیلی سختن  درسا واسم

رشته تون چیه؟

الان که دارم این امضا رو یاد داشت میکنم .مثل یه تیکه کاغذ که تو آسمون سردرگم هست وباد  باخودش این ور اون جا به جاش می‌کنه شدم ....یه آدم کاملا سردرگم که نمیدونه کجای زندگیش هست و از زندگی چی میخواد یه بار عاشق و یه بار فارغ یه بار عاشق درس و پیشرفت یه بار حالش از هرچی درسه و کتابه بهم میخوره واین وسط نگران عمر و جوانی هست که داره از دست می‌ره....نمی‌دونم باید چیکار کنم و ازکجا شروع کنم ‌‌ولی اینو خوب می‌دونم که باید شروع کنم من آدم ساکن بودم نیستم باید پیشرفت کنم فعلا هدفمو گذاشتن روی گرفتن لیسانس می‌دونم که میشه راهی طولانی در پیش دارم ولی میشه که بشه اینو مطمعنم اگر تا اینجا اومدی ازت خواهش میکنم واسه م دعا کن 🥰۱۴۰۰/۱۰/۰۱
شوهرم گیر داده درس بخون...همیشه سر همین دعوامونه

ماهم شرطمون اینه🤣🤣🤣🤣🤣

البته اون‌میگه باید وکیل شی حتما

به خوندن درس تنها کفایت نمیکنه

اووووه چقدر مشترکیم من ۱۹ بیزار از درس یعنی بیزار نیستم اما تحمل سختی کشیدنو ندارم.....وترم یک‌حقوقم ...

منم ترم یک حقوق خوندم اما چون راهم دور بود انتقالی همراه با تغییر رشته گرفتم یه خورده اومدم نزدیکتر...حقوق خیلی آسونتره قدرشو بدون

خدا هست🙂