2777
2789
عنوان

آخیش راحت شدم

529 بازدید | 53 پست

من تو نی نی سایت عضو شدم که مثلا اگه سوالی درمورد دخترم پیش اومد از کسانی که تجربشون از من بیشتره بپرسم،اما واقعا سایت مزخرفیه،یه عده افسرده که یا شوهرشون بهشون خیانت کرده،یا بهترین عروس دنیا هستن و دیو ترین خانواده شوهر دارن،داشتم خفه میشدم باید میگفتم

دقیقا

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا تاپیکی اینجوری نمیان فقط خیانت و دعوا و غیبت حضور دارن. بعد تازه عده ای میان میگن توکاری که به شماربط نداره فضولی نکنید خوب اخه باحال تو خودت پس اینجا چکار داری😃😃

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
چیه جمعش کنید این مسخره بازی ها رو

ههههههههههه منم چون بیکار بودم عضو شدم بد فهمیدم اشتباه کردم.چون اینجا معلم اخلاق و ادب زیاد داره.الان داشتم جواب یکیشو میدادم.با همه چیز کار دارن الا اونکه بهشون مربوطه و ازشون کمک نیخوای.با عرض معذرت بعضیاشونم۳متر زبون درازه.وقتیم داری با یکی وه هم نظرت میحرفیو کمک میخوای دارن تصیحتت میکنن حفت ما میان وسط حرف یه بنده خدای دیگه

عزیزم خب کاربریتو پاک کن

برو دست خدا ب همراهت

خوشحال شدیم از اشناییت

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم