2777
2789

سلام بچه ها ..من ۱۹ سالمه یدونه دوس پسرداشتم تاالان حدود یساله میشناسمش ...خیلی باهم خوب بودیم خیلی الان دوماهه دعوا بود همش حالا من کامل میگم چیشدشما بگسد چیکارکنم...

من امسال پشت کنکور موندم ..اونم کمکم میکرد ...تاآبان همه چیز خوب بود تا برادرش معتادشد و زن برادرش درخواست طلاق داد ...دیگه باهام روزی دوساعت چت نمیکرد ( ۳ ساعت فاصله شهرامون و مجازیم نبودارتباطم)هرچی تلاش کردم مث قبلش نشد ...منم زدم ب سیم اخر دعوا و تهدید ب کات خلاصه انقد دعوامون شد که بهم گقت برو توخانوادت ابروداره همشم دعوامون میشه من نمیتونم دیگه ...الانه ۲۰ روزه قهریم ...حس میکنم دیوونه شده مثلا یه هفته باپروفاش بهت القا میکنه ازت متنفره هفتع بعد پروفایلشو عوض میکنه... بنظرتون بهتر نیس برگردم پیشش و توسختیاش کمکش کنم؟ گنانداره؟ ۲۲ سالشه ۱۹ سالمه 

زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروف جدیدش 

اره برگرد 

چِه خوبِه  کِ یِکی اِنقَدر دوسِت داشتِه باشِه کِ بَقیِه بِهِت حَسودی کنَن:)💙                                                                                          یِهو اومَدی تویِ زِندِِگیم وَ شُدی کُل زِنْدِگیم:)🧡                 #Ly⛓🖤                                                                     خدارشکر تنها دوست پسر شوهرم بوده😂💜مثل بعضیا بیچ نبودم که هفته ای دوبار رل بزنم😏😂

ن گناه نداره

داداشش و زن برادرش چه دخلی به این داره؟

بهونه اورده

خودشو خوب جا زده که اره تو خوبی برو پی زندگیت😏😏😏😏

من خودکشی نمیکنم اما،اگ ی ماشین با سرعت نور بیاد سمتم،،قدم از قدم ور نمی دارم...