2777
2789
عنوان

بچه ها میشه لطفا بدون عصبانیت و تعصب نظر بدین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 39 پست

چرا باید عصبانی باشیم؟

مادرانه بهت میگم 

درستو بخون

نهایت تلاشت رو کن برای موفقیت خودت فقط خودت

شاید بعدها برگرده شایدم نمی دونم

در هر حال تو برای موفقیت خودت نهایت تلاشتو بکن

اون آقا هم خودش مسئول زندگی خودشه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه  وقتی همش جر و بحث ودعوا و اعصاب خوردیه چرا برگردی؟&nbs ...

یکم هنوز بهش علاقه داشتم واینکه این پروفاشو میبینم احساس میکنم گناهکارم ...

زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز خیلی بچه اس ،خودتو درگیر ی بچه نکن ،نظرم اینه

در مورد همه صدق نمیکنه منم نامزدم 22سالشه ولی خیلی صبور و پختس سن فقط یه عدده و ربطی به سطح درک و شعور افراد نداره گلم 

نرو خب.مگه تو خود سری.تو چکارشی.مگه خونواده و بزرگتر بالا سرت نیست.آخرسم میذاردت و میره با یکی دیگه ازدواج میکنه.اگه میخواستت که کات نمیکرد.اگه تو عاقلی خودتو کوچیک نکن و زوری برو سمتش.اگه واقعا بخوادت خودش میاد سمتت.

عزیزم به نظر من شما باید خودت کامل به همه چیز فکر کنی

به طرف مقابلت به شرایطش به خانوادش به اخلاقیاتش،همه جوره بهش فکرکنی و یه تصمیم درست برای زندگیت بگیری

توی همین سایت هستن کسایی که تاپیک زدن بعد ۴ سال یا ۵ سال یا بیشتر پسر گفته برو پی زندگیت و این وسط فقط دختر هست که ضرر جدی دیده هم از لحاظ روحی شکست خورده و هم اینکه با از دست دادن موقعیت های زندگیش آیندش رو خراب کرده

بشین فکر کن جوری منطقی تصمیم بگیر که خدایی نکرده چند سال دیگه ضربه نخوری 

شاید یک موضوع خانوادگی باشه  با هم رابطه هم داشتید

موضوعش خانوادگی ک هست خانوادش بخاطر برادرش ازهم داره میپاشه مهریه واینام رودستشون مونده داداششم که معتاد شده بفنارفتن کلا...رابطه هم اگه منظورتون رابطه خانوادگیه نه اگم رابطه جنسیه بازم نه 

یکم هنوز بهش علاقه داشتم واینکه این پروفاشو میبینم احساس میکنم گناهکارم ...

نه تو حق انتخاب داشتی گناهی نکردی در ضمن مگه بهمریختن   زندگی برادرش مقصرش تو بودی؟و در ضمن مراقب باش اون برادرش معتاده خودش تو دام اعتیاد نیفته

در مورد همه صدق نمیکنه منم نامزدم 22سالشه ولی خیلی صبور و پختس سن فقط یه عدده و ربطی به سطح درک و شع ...

نامزد شما استثناست،چون نامزدتون تو این سن اخلاقش خوبه دلیل نمیشه بقیه هم خوب باشند،بنده نظر کلیم اینه مرد تا ۲۷ ،۸ سال هنوز توانایی درک ی زنو نداره،هنوز پخته نیست

نمیدونم چطور

واسه اینکه داداشش معتاد شده این چراباتواین رفتارومیکنه

اعصابتوازالان خوردنکن واسه کی اونم غریبه 

به درسو زندگیت برس

ازالان وقتی مشکلای دیگرانوواردرابطتون میکنه وای به حال بعدها

نرو خب.مگه تو خود سری.تو چکارشی.مگه خونواده و بزرگتر بالا سرت نیست.آخرسم میذاردت و میره با یکی دیگه ...

اگه نمیخواد پس چرا پروفایلاش غمگینه ..‌یعنی داره تحریکم میکنه برم سمتش؟ اخه اون میدونه من احساساتیم دلم زود میسوزه:/ ینی نرم سمتش؟

تو اگه بیل زنی باغچه خودتو بیل بزن.اگه مشکل حل کردن بلدی اول مشکلات خودتو حل کن نه دیگرانو.چراغی که به خونه رواس به مسجد حرومه.این کارا آخر و عاقبت خوش نداره.فردا پس فردا که بکی بهتر پیدا کرد مثل چیز میندازدت دور و میره سراغ یکی بهتر.اونوقت تو هستی و یه زندگی و آینده نابود شده.

نامزد شما استثناست،چون نامزدتون تو این سن اخلاقش خوبه دلیل نمیشه بقیه هم خوب باشند،بنده نظر کلیم این ...

من خیلی اقایون سی چهل ساله دیدم که هنوز به بلوغ عقلی نرسیدن و نمیتونن همسرشونو حمایت کنن نمونش تو همین سایت طرف با دو تا بچه حاضر نیس مسئولیت زندگیشو بر عهده بگیره و همسرشو سرزنش میکنه یا تو فامیل شناها سن فقط یه عدده در صون تو سن28سالکی دیگه طرف جوونیاشو کرده لذاتشم با افراد مختلف تجربه کرده خیلی قابل اعتمادنیست البته نظر شما محترمه گلم