دوستان من نمیدونم چرا شوهرم با برادرش صمیمی هست و حتی میره جایی دوس داره باشه من خیلی حساس شدم بش حسودیم میشه هرچی میگم ارتباططو کم کن نمیکنه میگه داداشمه چجور ولش میکنم البته تو عقدیم هربار گوشیشو نگاه میکنم هزارن بار هر روز بش زنگ زده مثلا امشب شب نشینی رفتیم خونه خواهر شوهرم نیم ساعت نشستیم زنگ زد گفت میای اینجا بخدا داشتم سکته میکردم. بعد اون رو دوستم حساسه من کمش نکردم نزدیک بود دعوایی راه بیوفته حالا من ک حساسم رو داداشش ولش نمیکنه اینم بگم خدایی برادرش همه کار براش انجام میده اصلا کم نمیزاره براش خیلی مهربونو فداکاره خیلی برا شوهرم کار انجام داده و کمکش کرده ۴ سال از شوهرم کوچیکتره....حالا توروخدا یه راهی بزارید جلو پام ک حساسیتم کم شه....دعا اگه هست انجام بدم چکار کنم. چون هر روز اخلاقم بد میشه غصه میخورم از این بابت فقط رو داداشش حساسم ن بقیه
موفقیت پاداش افراد شکست خورده ایست که نا امید نشدند👌😍
اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای تو دیگه خیلی عجیبی ما حساسیم رو خانوادش برا اینه ک فقط بره پول میخوانش و همش دردسرن تو ک میگی هواشو هم داره
فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️