2777
2789
عنوان

یا خدااا پریود

124 بازدید | 14 پست

بعد سه ماه تلاش و دارو وامپول این ماه بازم پریود شدم یکروز بعد موعد خیلی ناراحتم چکارکنم ؟یعنی منم باردار میشم ؟

دخمل نازم من و بابایی عاشقتیم .  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۶روز پریودم عقب زده که کلا بی سابقه تا حالا دوبار عقب زده بود که بارداری اولم بود ودوم.الان هرچی بی بی چک میزنم منفی بعد چندساعت هاله محو جوری که به زور دیده میشه خسته شدم ازبی بی چک ازمایش هم فعلا نمیتونم درگیر جابه جایی ام

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
منم ۶روز پریودم عقب زده که کلا بی سابقه تا حالا دوبار عقب زده بود که بارداری اولم بود ودوم.الان هرچی ...

هاله باشه احتمالا بارداری

استرس باعث میشه دیر باردارشی سعی کن بهش فکر نکنی میشه انشاالله

مگه میشه فکرنکنی همش دنبال علایمم .همش تو اینترنت علایم بارداری 

هاله باشه احتمالا بارداری

اخه ۵ماه پیش سقط داشتم.بدجور درد پریودی هم دارم تازه ازدیروز ترشح شروع شده هرلحظه منتظر پری هستم ولی نمیاد🙁

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
اخه ۵ماه پیش سقط داشتم.بدجور درد پریودی هم دارم تازه ازدیروز ترشح شروع شده هرلحظه منتظر پری هستم ولی ...

ترشح نشانه خوبیه کاش من ترشح داشتم

میدونم خوب همین استرس باعث میشه باردار نشی بسپر ب خدا دنبال علاعم نباش همه مثل هم نیستن فقط الکی امیدوارت میکنن

دنبال علائم نباش منم همیشه استرس وبی بی چک ۸سال طول کشید تا باردار شدم اونم دوقلو ۵ساله شدن گفتم دیگه باردار نمیشم درکمال تعجب ماه بعدش باردار شدم که سقط شد الان برای بار سوم پریودم عقب زده .اصلا نمیدونم به بی بی چک چقد میشه اعتماد کرد