یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم ۶روز پریودم عقب زده که کلا بی سابقه تا حالا دوبار عقب زده بود که بارداری اولم بود ودوم.الان هرچی بی بی چک میزنم منفی بعد چندساعت هاله محو جوری که به زور دیده میشه خسته شدم ازبی بی چک ازمایش هم فعلا نمیتونم درگیر جابه جایی ام
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
اخه ۵ماه پیش سقط داشتم.بدجور درد پریودی هم دارم تازه ازدیروز ترشح شروع شده هرلحظه منتظر پری هستم ولی نمیاد🙁
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
دنبال علائم نباش منم همیشه استرس وبی بی چک ۸سال طول کشید تا باردار شدم اونم دوقلو ۵ساله شدن گفتم دیگه باردار نمیشم درکمال تعجب ماه بعدش باردار شدم که سقط شد الان برای بار سوم پریودم عقب زده .اصلا نمیدونم به بی بی چک چقد میشه اعتماد کرد