2777
2789

با سلام 

خیلی وقته یبوست شدید دارم،ورم شکم،قبلا دکتر رفتم هیچ نتیجه ای نگرفتم،دنبالش نگرفتم،تا ی ماهیه که فکرمو مشغول کرده،برگ سنا ۲لیوان خوردم بعضی ها گفتنن عفونت میاره ترسیدم بخورم.دیروز رفتم دکتر،بهم ی کم دارو داد،گفت بعد خوردن داروها اگه نتیجه نگرفتم برم واسه کلونوسکپی.خیلی نگرانم،نمیدونم کجا برم؟پیش کدوم دکتر.میشه هرکی قبلا انجام داده توضیح بده.

خیلی میترسم این سفتی شکمم از چیه؟

من یبوست داشتم شدیدددد.هیچ علایم معده نداشتم...دکتر گفت آندوسکوپی معده بده...انجام دادم اسید داشت سوراخ میکرد....بعد درمان اسید یبوستمم درمان شد

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یبوست داشتم شدیدددد.هیچ علایم معده نداشتم...دکتر گفت آندوسکوپی معده بده...انجام دادم اسید داشت سو ...

یعنی کلونوسکپی انجام ندادی؟دکترم برام اینو نوشته 

عزیزم اگه مدت زمان طولانی یبوست دارین حتما دکتر متخصص گوارش برین من چندین سال یبوست داشتم تا بالاخره رفتم متخصص اندوسکوپی و کولونوسکوپی کرد و تحت درمان بودم خداروشکر الان ۱۰ ساله مشکلی ندارم حتی تو بارداریم یبوست رو خیلی جدی بگیرین

یعنی کلونوسکپی انجام ندادی؟دکترم برام اینو نوشته 

نه....حالا اگه دکتر نوشته انجام بده

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
چه علائمی داشتی انجام دادی؟مشکلت چی بود؟سخته؟

مشکل من این بود که عمل دفع یکبار انجام نمیشد و همش و همش باید میرفتم دستشویی و نفخ زیاد داشتم اینجوری 

بخاطر روده ی تحریک پذیر بود و چون استرس واسش سمه منم که استرسی بودم و بخاطر همین اذیت میشدم 

چهار پنج سال پیش انجام دادم نه سخت نبود فقط بعدش گیج بودم چون امپول زده بود بی حس شم یه کوچولو هم درد داشتم 

عزیزم اگه مدت زمان طولانی یبوست دارین حتما دکتر متخصص گوارش برین من چندین سال یبوست داشتم تا بالاخره ...

منم ی ۵سال هست که یبوست دارم.ولی هر سری ی جور خودمو درمان میکنم تا الآن خیلی درگیرم.میترسم نکنه سرطان باشه

من یچیز باحال بگم

زنداییم سالها مشکل یبوست داشت هرچه بگی داروی شیمیاییو گیاهی خورد 

آخرین بار برگ سنا میخورد که اونم وقتی میخورد خوب بود قطع میکرد مثل قبل

تا اینکه من میخواستم حلقه لاغریم بفروشم گقت من امتحانی میبرم بعد یه هفته اومد گفت اگه برای لاغری هم خوب نباشه مشکل یبوستم حل کرده😂😂دکتر گفته روده هات تنبله بعد حلقه روش دورانی میچرخه به کار میفته خوب شدی بخاطر یبوستم میخرمش الآن حدود یه ساله روزی ۱۰دقیقه میزنه مشکلی هم نداره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
منم ی ۵سال هست که یبوست دارم.ولی هر سری ی جور خودمو درمان میکنم تا الآن خیلی درگیرم.میترسم نکنه سرطا ...

پس مدت دار هستین مثل من انوقت شقاق و خونریزی ندارین تو یبوستها

دوست خوبم درمان کنین خیلی بده یبوست بهترین گارم همونه که برین پیش دکتر متخصص ..اصلا درد نداشت برا من بهم سرم زدن و فک کنم توش بیخوابی زدت وقتی بیدار شدم دیدم تموم شده پن تنبلی روده داشتم

من یچیز باحال بگم زنداییم سالها مشکل یبوست داشت هرچه بگی داروی شیمیاییو گیاهی خورد  آخرین بار ...

نخندی بهم.بدبختی اینه که اصلا نمیتونم حلقه بزنم.خیلی دوست دارم ولی نمیشه