2777
2789
عنوان

فاز بعضی نی نی سایتی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 32 پست
جامعه ما همینه دیگه ، یه سری خوب داریم یه سری بد

مسئله اصلا خوب و بد نیس مسئله اینه که بلد نیستیم با احترام با هم حرف بزنیم و همو قانع کنیم ، معتقدیم هرچی من میگم درسته و تمااام واللا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو ناراحت نکن، راستش منم کمی دلخور شدم ولی خب بیخیال شدم دیگه قرار نیس که همه هم عقیده باشیم و همدیگه رو درک کنیم 😊😊😊😊 من شمارو میدوستم 🤗

فکر به هرکجا که رود، عمل هم به همانجا میرود...
خودتو ناراحت نکن، راستش منم کمی دلخور شدم ولی خب بیخیال شدم دیگه قرار نیس که همه هم عقیده باشیم و هم ...

اینم به همون تاپیک ربط داره؟ 

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧
آفرین دقیقا منم خیلی حرصم میگیره از این کلمه    

يا اونايى كه وقتى سوالى ميپرسن، آخر جمله شون علامت سوال نميذارن. آدم نميفهمه جمله سواليه؟ خبريه؟ چيه؟ 😁

يا بعضى تاپيك ها هست كه جوابش با يه سرچ ساده تو گوگل پيدا ميشه.

اینم به همون تاپیک ربط داره؟ 

اره 😄😄😍 این قصه سر دراز دارد. اخه میدونی چیه من تاحالا به چشم دیدم که دخالت و قضاوت دیگران زندگی یه بنده خدایی رو چقدر متلاشی کرد و چقدر بهش خسارت خورد و چقدر به بی راهه رفت... واسه همین گفتم نکنین این کارو که دوستان مارو مورد لطفشون قرار دادن 😄😄😄😄

فکر به هرکجا که رود، عمل هم به همانجا میرود...
خب حرف زدن که خرجی نداره  اما تو عمل نمیتونن مطابق حرفاشون رفتار کنن و خب شما در نظر بگیرید ا ...

درسته چون از هر فرهنگ و هر قشر و سنی هست اینجا دیگه نمیشه انتظار داشت از کسی