2777
2789
عنوان

فاز بعضی نی نی سایتی ها

240 بازدید | 32 پست

هرکی مخالف شون نظر بده حتی مودبانه کلی توهین میکنن که فرهنگ نداری ، به تو چه چرا به عقاید دیگران احترام نميذاري ، همینه جهان سومی هستیم دیگه و ..... ولی خودشون هر تاپيکي برن و مخالف عقايدشون باشه آزادن هر مسخره ای خواستن بکنن ، توهین ، تحقیر و.....

نه عزیزم اونی که جهان سوميه شمايي ، یاد بگیر به هرکسی باهر عقیده ای احترام بذاری ، اگه اونقدر سواد داری که بااحترام قانعش کن داره اشتباه میکنه اگه نداری و فقط میخوای بگی خیلی حاليمه ساکت لطفا 

دشمن هم که نیستیم، دوست داشته باشیم همو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این جهان سوم رو توی امضاء مندس رضا دیدم منظورت اونه؟ 

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧

دقیقاااا

وقتی یکی رو ریپلای میکنم و مخالف نظرشم سریع میگه من با تو حرف نزدم چرا منو ریپلای کردی

منم میگم خب اینجا سایت عمومیه.. اگه اینجوریه برین خصوصی صحبت کنین

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
من در عجب از اونايى ام كه وقتى نظر ميدن حتماً بايد اولش بنويسن: واااااا 🙄

وااااااااا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

دعوا نکنید ما هممون جهان سومیم البته به نظرم بیشتریم جهان دهمیم الان

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.