2777
2789
دو موضوع متفاوت رو اشاره کردم  هر وقت پست بگذارید باید آماده باشید به تعداد نامشخص ریپلای بشه

اوکی. بله تعداد نامشخص افراد ریپلای میکنن اما ی پستو ی نفر ی بار ریپ میکنه ک مزاحمت ایجاد نشه. 

شما راحت باش😊😊

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁

عاشقت شدم اصلا😂😂

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
 عاشقت شدم اصلا😂😂

😁🙋‍♀️نی نی یار هم لایکم کرده اگه ترکیدم خدانگهدار 🙄

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
دو موضوع متفاوت رو اشاره کردم  هر وقت پست بگذارید باید آماده باشید به تعداد نامشخص ریپلای بشه

سلام

من واقعا اذیت میشم ناراحت میشم افسرده نه چون عاشق کارمم 

از این که میبینم این همه دعوا میشه در روز ، از این که این همه فحش داده میشه ناراحت میشم

از این که دیگه جو مثل قبلا نیست ناراحت میشم

از این که تعداد تاپیک های زشت و بد زیاد شده اذیت میشم

همیشه وقتی کاربری رو به خاطر فحش قطع میکنم ناراحت میشم میگم کاش میشد اینطوری نبود کسی اینطور فحاشی نمیکرد 

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام من واقعا اذیت میشم ناراحت میشم افسرده نه چون عاشق کارمم  از این که میبینم این همه دعوا م ...

سلام 

کاش واقعا کل نکات منفی همین بود که چند تا فحش بود 

اون تاپیک های زشت و بد رو کافیه کاربر این سایت باشید و ۱۰ دقیقه آنلاین باشید تا ببینید ودامنه تاثیرش حتی برای یک کاربر که مثلا روزی ۱ ساعت رندوم تاپیک ها رو می بینه بیش از مشاهده چند کلمه زشته 

حالا کسی که گلچین تاپیک های مورد دار رو بخوونه و صداش کنن تا بررسی کنه تاثیر بیشتری هم می پذیره 

از همه اش مهم تر شرم و حیا یی هست که مدام تو تاپیک ها زیر پا می،گذارن به انحای مختلف از شرح و بسط ارتباط زناشویی و شوخی باهاش تا .... که حتما خودتون  بهتر از من واقفید 

مگه می شه کسی هر روز مکررا با چنین مواردی مواجه بشه و تاثیر نپذیره؟

حتی یک کاربر عادی هم به نظرم اگه بخواد تاثیر بد نگیره باید تاپیک کاربر ای مشخصی رو دنبال کنه و این حالت که اول تاپیک رو بدون اطلاع از موضوع و استارتر ش باز کنی خود به خود باعث می شه مطالب بد این سایت هم ببینی 

خلاصه ناراحتی از قطع کاربری کاربران که نهایت با یک سیمکارت ۲۰ تومنی جبران می شه خیلی گمه تو این آسیب 

موفق باشید 

رو ماها که وقت کمتری هم تو سایت هستیم تاثیر میذاره چه برسه به نی نی یار ها.

من خودم احساس کردم از جو سایت کمی متاثر شدم سعی میکنم کمتر بیام

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
نی نی یار ها از فحاشی و قطع کاربری کاربرا ناراحت می شن فقط😹

توقع داری که از چیزای دیگه برات تعریف کنه؟!

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
توقع داری که از چیزای دیگه برات تعریف کنه؟!

ن ولی توقع ندارم واقعیت هم جور دیگه ای جلوه بدن 

مثل فرق یک کاسب ه که جنس خرابش رو مرغوب جلوه بده با کاسبی که حداقل سکوت می کنه و نمی گه خیلی خوبه جنسم 

ن ولی توقع ندارم واقعیت هم جور دیگه ای جلوه بدن  مثل فرق یک کاسب ه که جنس خرابش رو مرغوب جلوه ...

اینجاها صداقت جواب نمیده

سایت نمونه کوچیکی از جامعه س که چرخش با کاربرای این جا می چرخه ولی کوچیک ترین حقی برای کاربرا قایل نیستن

اینجاها صداقت جواب نمیده سایت نمونه کوچیکی از جامعه س که چرخش با کاربرای این جا می چرخه ولی کوچیک ت ...

صداقتی که برای جواب دادنش بخوای رعایت کنی که خودش یه رذیلت اخلاقیه اونم منفعت طلبی 

کلا خوبی وقتی ارزش دارن که هزینه بر باشه ؛تاوان داشته باشه  وگرنه وقتی انگیزه و امتیازی  برای خطا کردن وجود نداشته باشه درستکاری بی ارزشه

صداقتی که برای جواب دادنش بخوای رعایت کنی که خودش یه رذیلت اخلاقیه اونم منفعت طلبی  کلا خوبی ه ...

سه خط آخر رو نفهمیدم🤔

اینجاها صداقت جواب نمیده سایت نمونه کوچیکی از جامعه س که چرخش با کاربرای این جا می چرخه ولی کوچیک ت ...

اون قسمت دوم حرفتون هم که دقیقا درسته 

پاچه خواری و خود شیرینی کاربرا برای کارهایی که براشون نمی شه هم خیلی جالبه و پیش فرض  بین کاربر و مسئول سایت طرف مسئولین سایت رو می،گیرن  احتمالا به خاطر این کارشون بعضی وقتا به جای یک تاپیک دو تاپیک براشون حذف می شه یا تاپیک پست هاشون رو نی نی یار لایک می کنه