2777
2789
عنوان

جای من بودین چ رفتاری میکردین

218 بازدید | 26 پست

چن وقتی از جیب شوهرم قرص اعتیاد اور پیدا کردم

چیزی نگفتم امروز هم دوباره پیدا کردم

لباس پوشیدم برم نذاشت درارو قفل کرد میگه مال من نیست من پنج ماه پیش استفاده میکردم دیگه نمیکنم اینا مال من نیست

چیکار کنم؟؟

یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چند روز بهش هیچی نگو رفتارتم باهاش خوب باشه،

بعدش برو کیت بخر از داروخونه یه روز از خواب پاشد بگو استفاده اش کنه ،اینطوری متوجه میشی راست میگه یا دروغ

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
نمیدونم دقیقا باید چیکار کرد اما میدونم رفتن راهش نیست

😭😭😭 میخاس بره بیرون ترسید برم منو کشون کشون برد😭😭

دوستش از زنش میترسه، گذاشته جیب شوهر شما؟؟؟

یعنی شما هویجی این وسط؟

من رمز خوشبختی واقعی را چشیده ام، باید حال را دریابی، نه اینکه همیشه افسوس گذشته را بخوری و فکر آینده باشی. باید قدر لحظاتی را که در اختیار داری بدانی( جروشا ابوت )
یه چند روز بهش هیچی نگو رفتارتم باهاش خوب باشه، بعدش برو کیت بخر از داروخونه یه روز از خواب پاشد بگ ...

الان میگفت بریم ازمایش گاه ک باورت بشه

کیت بگیرم مشخص میشه؟؟؟