2777
2789

سلام دوست جونیای گل من ازاردیبهشت ماه دیگه فولیک اسیدنخوردم.واینکه الآن دوروزه فهمیدم باردارم ومیخوام هفته هشت برم دکتروهم سونوتشکیل قلب.

حالاتااون موقع من فولیک اسیدمصرف کنم ؟یایدوفولیک؟وآهن وویتامین کی مصرف کنم؟

الآن هفته ی پنجم سه هفته مونده تابرم دکتر تااون موقع خودسریدوفولیک مصرف کنم ضررنداره؟

واینکه بتای من بالای دویست بود امروز۴۸ساعت ازروش میگذره نیازه که امروزدوباره تکرارکنم؟

آخه علاعمی ندارم براهمین میخوام مطمعن شم که باردارم.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
نه شروع کن بخور اسید فولیک

آخه اسیدفولیک بخورم یایدوفولیک؟

قبلنااسیدفولیک خوردم چون نزدیک سه سال بوداقدام بودم.ولی دیگه ازاردیبهشت بیخیال شدم ونخوردم.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه اسیدفولیک بخورم یایدوفولیک؟ قبلنااسیدفولیک خوردم چون نزدیک سه سال بوداقدام بودم.ولی دیگه ازاردی ...

اسد فولیک فعلا تا دکتر بگه

دعا کنید دخملم سالم بیاد تو بغلم...
اسید فولیک رو سریع شروع کن، بعدش دکتر آزمایش میده اگر لازم بود چیزهای دیگه هم اضافه می کنه

آهان باشه.

فقط الآن یه مدت بودنخورده بودم خدایی نکرده کمبودش به جنین آسیب نرسونه؟

ازامروزم حتمامیخورم

اسد فولیک فعلا تا دکتر بگه

عزیزم بتای شماچندبود؟چندهفته آزمایش دادین؟واینکه علاعم تون اوایل چیبود؟

میخوای خیالت راحت بشه ۴۸ ساع بعد همون آزمایشگاه تکرار کن

دکتر به من فقط اسید فولیک داد گفت وقتی قلب تشکیل شد بیا آزمایش و ویتامین و آهن بنویسم

اگه خیلی وقته اسید فولیک نخوردی ۴هفته اسید فولیک ۵ بخور

میخوای خیالت راحت بشه ۴۸ ساع بعد همون آزمایشگاه تکرار کن دکتر به من فقط اسید فولیک داد گفت وقتی قلب ...

من تااردیبهشت اسیدفولیک خوردم.اردیبهشت ماهم دکتربهم یدوفولیک دادوبعدازتموم شدنش دیگه نخوردم.تااینکه اینماه فهمیدم باردارم.

من تااردیبهشت اسیدفولیک خوردم.اردیبهشت ماهم دکتربهم یدوفولیک دادوبعدازتموم شدنش دیگه نخوردم.تااینکه ...

تا دوهفته دیگه که میری دکتر اسید فولیک ۵ بخور از دکتر داروخونه هم سوال کن 

منم هیچ علائمی ندارن خداکنه بچه درحال رشد باشه

تا دوهفته دیگه که میری دکتر اسید فولیک ۵ بخور از دکتر داروخونه هم سوال کن  منم هیچ علائمی ندار ...

آهان مرسی عزیزم.

شماچندهفته هستی؟بتای شماچندبود؟

برای من تازه ۳۰۰شده    

عزیزم ببخشیدهی سوال میپرسم.

مگه سیصدبده؟

عزیزم ببخشیدهی سوال میپرسم. مگه سیصدبده؟

گلم بستگی به روند بتا داره باید هر ۴۸ ساعت حدودا دوبرابر بشه 

فقط من عجله دارم زودتر ۸هفته بشه صدای قلبشو بشنوم الان تازه هفته ۴ تموم شده

قبلا هم سقط داشتم