2777
2789
عنوان

نگاه کردن زنی به همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چی میگی من هر چی میگم اثر نداره

جنگ جهانی سوم راه میندازم که دیگه گوه بخوره چشاش بچرخه😊شایدم چنروز رفتم قهر🤔🤔

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘

مونده به سابقه شوهرتون چه جور آدمیه، قبلا چیزی دیدید ازش یا نه،نگاهی که کردن شاید یهویی بوده خیلی پیش میاد،شما به خاطر محکم کاری هم که شده رابطه تون رو کمتر کنید که خیلی همو نبینید 

مونده به سابقه شوهرتون چه جور آدمیه، قبلا چیزی دیدید ازش یا نه،نگاهی که کردن شاید یهویی بوده خیلی پی ...

پای ادما یه بار میلغزه 

حالا ممکنه شروعش از این خانم باشه پس بهتره جلوگیری کنه از هر اتفاق بدی

یکیش میتونه علاقه باشه یکیشم میتونه جذابیت باشه یکیشم اینکه خوب وقتی یکی بهت نگاه کنه توام نگاش می ...

نه دختره زل میزنه فقط چندبار دیدم نگاه میکنن ب هم

مونده به سابقه شوهرتون چه جور آدمیه، قبلا چیزی دیدید ازش یا نه،نگاهی که کردن شاید یهویی بوده خیلی پی ...

آدم دلش چرکی میشه میبینه شوهرش نگاه میکنه ب کسی 

استاتر خواهرانه بهت میگم  دیگه با این دختر عموت روبرو نشو  حتی تو ختم وتو عروسی کلا جای ...

آره حتی ب مامانمم گفتم مامانمم گفت منم متوجه نگاهشون شدم نخواستم بهت بگم ناراحت شی

پای ادما یه بار میلغزه  حالا ممکنه شروعش از این خانم باشه پس بهتره جلوگیری کنه از هر اتفاق بدی

بله درسته اینم هست خیانت و بی وفایی رواج پیدا کرده که ادم باید خیلی چشم و گوششو باز کنه