2777
2789
عنوان

نگاه کردن زنی به همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 71 پست
چی میگی مثلا

حالا نگاه کردنشون در چه حده .. میخ هم میشن یا گذرا نگاه میکنن.. یکم بیشتر توضیح بده

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا نگاه کردنشون در چه حده .. میخ هم میشن یا گذرا نگاه میکنن.. یکم بیشتر توضیح بده

نه دختره خیلی خوشگله خیلی منم گاهی محو میشم تو چشاش بخدا ولی دختره آمار میده هی چند بار دیدم سر سفره یا هر جای دیگه همچین زل میزنه عشوه میاد پیش شوهرم اولا توجه نمیکردم بعد ناخودآگاه چشمم خورد ب زنه دیدم زل زده ب شوهرم شوهرمم نامردی نکرده اونم زل زده بهش 

نه دختره خیلی خوشگله خیلی منم گاهی محو میشم تو چشاش بخدا ولی دختره آمار میده هی چند بار دیدم سر سفره ...

فقط و فقط قطع رابطه حتی اگه دختر خاله و دختر عمو باشه با خونواده ی خاله و عموت قطع ارتباط

خانوم هستم
نه دختره خیلی خوشگله خیلی منم گاهی محو میشم تو چشاش بخدا ولی دختره آمار میده هی چند بار دیدم سر سفره ...

نسبتش با همسرت چیه؟؟؟ برای چی از همسر سابقش جدا شذه

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹