2777
2789
عنوان

بهترین خصوصیت همسرتون چیه؟؟؟😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 115 پست
واقعا چرا مردا اینجورین.من خودم روزی ۱۰ بار زنگ میزنم که کجاست چیکار می کنه کارش درست شد یا نه و.... ...

يه نصيحت خواهرانه طبق تجربم بهت ميكنم اينطوري متوقعش ميكني بعدا خودش كه زنگ نميزنه هيچ اگر توهم نزنيتازهطلبكار ميشه كه حالش رو نپرسيدي.بدون هيچ تابلو بازي اي سعي كن كمتر كني زنگ زدن و بعد هم فقط وقتي كاري داري زنگ بزني و بذار اون بهت زنگ بزنه و حالت رو بپرسه منم مثل توبودم جايي رسيد كه اگر يه روز زنگ نميزدم چون بچه دار بودم و وقتتكرده بود كار با قهر و بحث و دعوا ميكشيد تازه با بدبختي تونستم از سرش بندازم و الان فقط وقتايي كه كاري دارم بهش زنگ ميزنم

ما ملت حسينيم
يه نصيحت خواهرانه طبق تجربم بهت ميكنم اينطوري متوقعش ميكني بعدا خودش كه زنگ نميزنه هيچ اگر توهم نزني ...

اخه همش فکرم پیششه.اولا اون اینطوری بود الان جامون عوض شده.خیلی ناراحتم.ازش دلگیرم.همش فک می کنم الان اینجوریه ده سال بعد چجوری میشه

خدواندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است.چه رنجی می کشد ان کس که انسان است و از احساس سرشار است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه همش فکرم پیششه.اولا اون اینطوری بود الان جامون عوض شده.خیلی ناراحتم.ازش دلگیرم.همش فک می کنم الا ...

اولا اونطوري بود چون شما اينطوري نبودي حالا هستي ديگه اون ميگه چه كاريه با اينهمه مشغله برم زنگ بزنم خودش زنگ ميزنه.ده سال ديگه چيزي نميشه اونقدر موضوعات فكري عوض ميشه كه ناخودآگاه توقعات اينچنيني خنده دار ميشه

ما ملت حسينيم
مشکلش چیه خب

نمیدونم اینقد که اقا صداش میزنم عزیزم جونم فدات بشم.اینقد قربون صدقش میرم تا یه رفتار سرد ازش میبینم دلم میشکنه.اخه مگه میشه اینقد سنگ و سرد باشه.خیلی خشکه.فقط یه چیز یاد گرفته که میگه تو بلد نیستی احترام بذاری من نمیدونم از نظر اون احترام گذاشتن چیه

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
اولا اونطوري بود چون شما اينطوري نبودي حالا هستي ديگه اون ميگه چه كاريه با اينهمه مشغله برم زنگ بزنم ...

پس چرا واسه خونوادش اینجوری نیس.انقد دوسشون داره که حد نداره.هر مناسبتی میشه پول میفرسته که من کادو بگیرم واسشون.ولی تا حالا نشده یبار واسه من ی کادو بگیره.خب مگه میشه ادم تو نامزدی انتظار نداشته باشه

خدواندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است.چه رنجی می کشد ان کس که انسان است و از احساس سرشار است...
نمیدونم اینقد که اقا صداش میزنم عزیزم جونم فدات بشم.اینقد قربون صدقش میرم تا یه رفتار سرد ازش میبینم ...

از نظر مردا احترام یعنی سکوت در مقابل تمام حرفاشون😕

عزیزم یادبگیر اول خودتو دوست داشته باشی

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩خدایا شکرت⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
از نظر مردا احترام یعنی سکوت در مقابل تمام حرفاشون😕 عزیزم یادبگیر اول خودتو دوست داشته باشی

بهش گفتم تو میخوای هر حرفی بزنی من بگم چشم هروقتم رابطه بخوای من بیام زیرت.ولی بدون تو اسیر نگرفتی من برده نیستم.منم نیاز به مرد دارم نیاز به یه همراه دارم.ولی انگار هیچ کدوم از حرفام به گوشش نمیره.من بلد نیستم خودمو چجوری دوست داشته باشم بخدا

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
بهش گفتم تو میخوای هر حرفی بزنی من بگم چشم هروقتم رابطه بخوای من بیام زیرت.ولی بدون تو اسیر نگرفتی م ...

خودت خودتو خوشحال کن ، به خودت فرصت زندگی بده

تا وقتی که منتظر باشی همسرت خوشحالت کنه هیچوقت از زندگیت راضی نیستی!

خودت خودتو خوشحال کن ، به خودت فرصت زندگی بده تا وقتی که منتظر باشی همسرت خوشحالت کنه هیچوقت از زند ...

باورت میشه همه چیز خونه دست منه؟حتی اب خوردنشم ازم اجازه میگیره؟؟؟؟

ولی ذره ای محبت ازش نمیبینم؟زنگ میزنه سلام نمیکنه باورت میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

احوالپرسی نمیکنه؟؟؟؟من اینارو به کی بگم۲۵سالشه

باورت میشه همه چیز خونه دست منه؟حتی اب خوردنشم ازم اجازه میگیره؟؟؟؟ ولی ذره ای محبت ازش نمیبینم؟زنگ ...

شاید تو خانوادشون محبت کردن رو به هم یاد ندادن!

خانوادش چجورن؟

خودت خودتو خوشحال کن ، به خودت فرصت زندگی بده تا وقتی که منتظر باشی همسرت خوشحالت کنه هیچوقت از زند ...

من مدیریت زندگیم کاملا دست خودمه.هرجا برم هرکاری کنم.ولی شوهرم هییییچ پشت و حامی نیس.اگه تونستم به این مرحله از زندگی برسم فقط و فقط رو پای خودم بودم و همیشه شوهرم جلو پام سنگ مینداخت ولی من به حرفش گوش نمیدادم.الان میبینه که من هرکاری کردم به نفع جفتمون تموم شده ها ولی نمیگه که مثلا کار خوبی کردب

شاید تو خانوادشون محبت کردن رو به هم یاد ندادن! خانوادش چجورن؟

الان که دیگه زنش شدم و رفتم تو خانوادش میبینم اصلا باباش با هوی سلام میکنن.بقران اگه بخوام دروغ بگم میگه هوی

خدافظی که اصلا تو کارشون نیس.بعد زن رو حمال میبینن محبت کردن به زن رو زن ذلیلی میبینن

من مدیریت زندگیم کاملا دست خودمه.هرجا برم هرکاری کنم.ولی شوهرم هییییچ پشت و حامی نیس.اگه تونستم به ا ...

حس میکنم اعتماد به نفس پایینی داره درسته؟