پس چرا واسه خونوادش اینجوری نیس.انقد دوسشون داره که حد نداره.هر مناسبتی میشه پول میفرسته که من کادو ...
اي خواهر اول راهي.خانواده خودشون تافته جدابافته اند.واسه منكه خانواده خودش اون موقعها عددي نبودن براش بيا ببين الان چكار ميكنه براشون حتي حاضره زن و بچش رو دربه در بكنه ولي اونا راضي باشن واي به تو كه از الان اينطوريه
پس چرا واسه خونوادش اینجوری نیس.انقد دوسشون داره که حد نداره.هر مناسبتی میشه پول میفرسته که من کادو ...
بهت بگم تز خودت هيچي كم نذار نگي نداره عيبي نداره نگرفت يا نميتونه اشكال نداره نكرد بخدا به چشمش بعدا نمياد هر چي هم بگي ميگه ميخواستي نكني.خودت رو دست كم نگير.هميشه بالا بگير هم خودت رو هم خانوادت رو سفت نگيري سفت ميخوري
اره خیلی هم پایینه.هرچی بهش میگم عزیزم تو همه چیز منی تو بزرگ خونمی.تو اقای بالا سرمی.من خدارو شاکرم که تو رو بهم داده تا این همه ازادی رو بهم بدی خودم برا زندگیمون تصمیم بگیرم بی فایدس.اینقد تو جمع چه خودش باشه چه نباشه ازش تعریف و تمجید میکنم که خودم باورم میشه ولی بی فایدس.بعضی وقتا به سیم اخر میزنم میگم مرگ یبار شیونم یبار من یبار میخوام زندگی کنم بذار طلاق بگیرم و برم
با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
برای همینه که اینجوریه! سعی کن بهش یاد بدی که من وقتی فلان حرف رو میزنم دوست دارم تو اینجوری جوابمو ...
تو فکر میکنی من نگفتم؟؟؟یا تا حالا انجام ندادم؟؟؟؟؟اگه این تلفن به زبون بیاد که من تو عقد ساعتها باهاش حرف میزدم که سلام کن وقتی حالتو پرسیدم نگو اره خوبم پشت بندش توام احوالپرسی کن.الان یک ساله ازدواج کردم دیگه اعصابشو ندارم زبونم مو دراورد از بس بهش گفتم مردم دار باش ایقد زنتو خانوادتو با رفتارهای گهت نرون از خودت
با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
به خاطر شرایط زندگی که داشته اینجوریه توانایی هاشو بهش یاد اوری کن و بزار ی سری از کارایی که در توا ...
اگه بخوام زندگی رو بسپارم به اون مثه باباش به یه لقمه نون راضیخ
خب برای این که یادبگیره باید اول ببینه که این رفتارش مشکله ولی متاسفانه فکر نکنم این چیزارو مشکل ببی ...
اصلا اینا از نظر اون بد نیستن.میگه تو نمیخواد چیزی یاد من بدی.تو فقط احترام نگه دار.من نمیدونم احترام چیه از نظر اون.باباش اصلا چیزی به عنوان حرمت بین خودشو خانمش نداشته.اینکه زنشو حرمت کنه نبوده.این احترام گذاشتن رو هم شوهرم از خودم یاد گرفته که هی میگه احترام بذار.ولی خودش احترام نمیذاره.