2777
2789
عنوان

قطع رابطه باخانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من نمیشه قطع رابطه کامل کرد ودرستم نیست به هر حال روزی به حمایت خانواده همسر نیاز خواهی داشت

مادرشوهرم اسم پول میاد کر میشه فقیر و گدا میشه 

بیایید متحد شیم برای اونایی که تو اینستا هرزگی تبلیغ میکنن گزارش بزنیم نسلشون منقرض بشه 
اگه بشه عالی میشه راحت میشی اما خداروخوش نمیاد مادرو پسرو ازهم جدا کنیم 

منم همین میگم ولی مشاوره گرفتم میگ وقتی درعذابی نرو نیا مگ میشه راه حل نمیدن قطع رابطه ک همه بلدن نمیگم پسرش بره ولی من نمیرم خسته شدم از اخم وتخم 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
مگه چه مشکلی دارن خانواده همسرت؟

کل ایران بگردی ۱۰۰درصد۹۹درصدعروسشون بی دلیل دوس ندارن منم جزواون ۹۹درصد

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

خانومی من منظورم اصلا حمایت مالی نیست من از خانواده شوهرم راضی ام چون دوبه هم زن و اهل دخالت و فضولی نیستن ولی تا حالا یه ریال هم بهمون کمک مالی نکردن

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
مثل کاری که من کردم

ما و خانم برادرم ازهم و درکنار هم بودنمان آرامش و حس خوب نمیگرفتیم همش بحث بود درنهایت هشت ساله کاری به کار هم نداریم خوشبخت و عاقبت بخیر باشه در کنار برادرم کافیه لازم نیست رابطه ای باشه که نفر اول برادرم بخواد اذیت بشه تو این هشت سال میاد سر میزنه در حد یک ساعت و مادرم اجازه نمیده بیشتر حتی یکبار غذا نخورده پیش ما میگه اون ناراحت میشه ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

کل ایران بگردی ۱۰۰درصد۹۹درصدعروسشون بی دلیل دوس ندارن منم جزواون ۹۹درصد

و برعکسش هم هست متاسفانه ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خانومی من منظورم اصلا حمایت مالی نیست من از خانواده شوهرم راضی ام چون دوبه هم زن و اهل دخالت و فضولی ...

خیلی وقتا فقط به حضورشون نیاز پیدا میکنی.درسته همیشه حمایت مالی نیست

وای خدای من. خانواده همسر منم اینجورین. باورت نمیشه مادرشوهرم ی دستمال آشپزخونه نداره. نداره ها. اصلا. خونه کثیف و افتضاح. امروز رفتیم برا مغازه ش کلی وسایل آشپزخونه خریدیم گفتم ی دونه از این پارچه ها ببر خونه. ی نمگیر ببر. ظرفها رو کابینت نزار خیس خیس. گفت نه بزار بفروشم همه رو. پول میخوام. خونه نیست سگدونیه. حاضر نیست ی اسکاچ از مغازه ببره خونه. با ی اسکاچ کثیف و اشغال دو سال پیش ظرف میشوره. نگم برات دیگه. اونوقت اینها پسرشونو حمایت میکنن؟؟