حریره بادام منظورته؟ حریره بادامو بذار هفته سوم شروع کن ،سه چهار روز اول لعاب بده ظهر و شب دو ق چ بعد چهار روز فرنی ساده شروع کن یه هفته بده اونم دو ق هر وعده یکم رقیق باشه فرنیت بعد یه هفته حریره رو شروع کن بادام سنگی بخر بشکن بذار آب جوش بیاد بعد باداما رو بنداز توش دوتا قل زد خاموشش کن راحت پوست باداما کنده میشه حدود ۲۰ تا بادوم باشه کافیه بعدش که پوستشو درآوردی بذا یه روز خشک بشه بعد بریز دستگاه پودرش کن یا رنده کن بعد بریز تو شیشه بذا یخچال هر موقع فرنی درست میکنی یه ق بریز تو فرنیش این میشه حریره و فرنی، هفته سوم شروع کن وعده ای دو ق بعدش که مشکلی نبود یه ق چ اضافه کن، فرنیش و با آرد برنج سبوسدار بپزی بهتره یوبس نمیشه