2777
2789

کم کم لعاب برنج و شروع کن روزی دو ق چ بعد سه روز فرنی شروع کن بعدش حریره

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بادومو له کنم بدم بخوره یا عصارشو بگیرم بدم سنگین نباشه

حریره بادام منظورته؟ حریره بادامو بذار هفته سوم شروع کن ،سه چهار روز اول لعاب بده ظهر و شب دو ق چ بعد چهار روز فرنی ساده شروع کن یه هفته بده اونم دو ق هر وعده یکم رقیق باشه فرنیت بعد یه هفته حریره رو شروع کن بادام سنگی بخر بشکن بذار آب جوش بیاد بعد باداما رو بنداز توش دوتا قل زد خاموشش کن راحت پوست باداما کنده میشه حدود ۲۰ تا بادوم باشه کافیه بعدش که پوستشو درآوردی بذا یه روز خشک بشه بعد بریز دستگاه پودرش کن یا رنده کن بعد بریز تو شیشه بذا یخچال هر موقع فرنی درست میکنی یه ق بریز تو فرنیش این میشه حریره و فرنی، هفته سوم شروع کن وعده ای دو ق بعدش که مشکلی نبود یه ق چ اضافه کن، فرنیش و با آرد برنج سبوسدار بپزی بهتره یوبس نمیشه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱