2777
2789
نه فعلا خخخ فک کنم ادامسه کار خودشو کرد شوهی میکنم پدرم ایراد کار میگیره فعلا بیکاره    

آن شاالله درست میشه کارش ولی پدرت درست میگه دیگ عجله نکن 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقا ما یه تخت دونفره داشتیم .بعدخونمونو که عوض کردیم یکم کوچیک بودخونه شوهرم گفت تختمونو ببریم بزاریم خونه مادرشوهرم؛هروقت رفتیم خونه بزرگتر دوباره بیاریمش خونه:هیچی تختو بردیم اونجا قرارشد بسته باشه،بعد یه روزرفتیم اونجادیدم مادرشوهرجان تختو وصل کرده روزامیره میخوابه روش؛مادرشوهرم یه 150 کیلویی وزنشه؛گفتم بیخیال اشکال نداره؛گذشت تا چندماه بعد دایی شوهرم که خونشون تو حیاط مادرشوهرم ایناست عقدکرد؛چون خونشون شلوغ بود ومهمونا ازراه دور اومده بودن عروس دوماد شب اومدن و خونه مادرشوهرمن خوابیدن مهمونا خونه داییه؛هیچی دیگه شب اول رو روی اون تخت نازنین من افتتاح کردن ؛فرداش مادرشوهرجان برام تعریف کرد😕؛از سر وصداهاشون تو اون شب😕.

چندبارم خواهرشوهرم شبا میومدخونه مادرش شبا میرفتن تو اتاق خوابه؛رو اون تخته .....

چندوقت بعد مادرشوهرم بایکی صیغه شد چون بیوه بود؛اونم یه دور اونجا تست کرد؛

بعدازچندوقت که سالمون تموم شد رفتیم خونه بزرگتر؛شوهرم گفت بریم تختو بیاریم خونه؛گفتم نگو تخت بگو دنیای خاطره 😑بگو بختگشا😑

بیخیال تختم شده خلاصه

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
فک کنم یعنی میزارم دنبالت انگار

😂😂😂🤣🤣🤣

وای فک کن دو تا زن گنده بیفتن دنبال هم

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
تو خانواده شوهرم هر کی کمتر لباس بهره زن خوبیه و صرفه جوی

دقیقا .یبار جاریم یه لباس واسه دختر کوچولوش داده بود خیاط بدوزن . خدا شاهده من میدیدم اون بچه بزرگ شده بود و دیگه مای بی بی از لباسش میزد بیرون .جاریم میگفت اون روز رفته فلانی واسه بچه لباس خریده همینجوری میکنه خونه نداره دیگه 🥴😐😐😐😐 یا میگفت هر سال عید مانتو میخره 🥴🤚 یعنی سالی یبار یدونه مانتو نخره؟ 😐 خودشون پاش برسه کلی خرید میکنن

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت