2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاربریت لو نره صلوات

نه هیشکیو ندارم

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
جاریت خوبه؟

خیلی خدایی

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
من پدرشوهرم هر وقت دستشویی میره لامپ روشن نمیکنه😂😂😂😂

از اونایی هستی که به ترک دیوارهم میخندی هاااا😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بابا بزرگ من یکساله آلزایمرش عود کرده دیروز یه کاری کرد خیلی خندیدیم. نصف شب پا شده تمااام بند کفشها رو درآورده گوله کرده وسط حیاط و آتیششون زده. صبح همه بیدار شدن میخاستن برن بیرون کفشها بند نداشت!!! تازه بعد گوشه حیاط بندهای نصف سوخته رو پیدا کردیم

من پدرشوهرم هر وقت دستشویی میره لامپ روشن نمیکنه😂😂😂😂

وووووی چ خنده دار روده بر شدم دختر😶😶😶🤪

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده