2777
2789
عنوان

خیالبافی کنم یا زوده؟ 😍

695 بازدید | 49 پست

خیلی وقته اقدامم اما پیگیرش نشده بودم ماهه سوم لترو هستم امروز سونورفتم گفت دوتا فولی ۱۹ و ۲۴ داری 

دکتر بهم گفت دخترمیخای یا پسر ؟ 

من : 😲 

نمیدونستم چی بگم گفت انتظار دوقلویی داشته باش گفت نمیشه دوتا فولی داری احتمال داره دوتاش بگیره احتمال داره یکیش بگیره گفتم نمیدونم اخه یه بچه ی سالم و تپل بهتراز دوتا بچه ی ضعیف و لاغره 

گفت اگه بخای این ماه بیخیال بشی ماهه بعد بزنی امپول گفتم نههه 😨😩 بزنیم هرچی پیش اید خوش اید  

حالا ازوقتی که از مطب زدم بیرون هم خندم میاد هم چشمام پر اشک شده تو خیابون نمیتونستم جلو لبخندمو بگیرم هی خیالبافی میکنم هی بغضم میگیره بنظرتون این ماه باردار میشم؟ تا بشینم خیال ببافم یکم ذوق کنم 😂😁 بخدا خیلی حال میده خیالبافیش

دعا کنید یدونه نی نی تپل قسمتم بشه این ماه

بالاخره افتخار دادن بیان تو دلم کنجده مامان 😍

توکل کن بخدا

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا یه نی نی صحیح و سالم بهت بده.تپلی و لاغری مهم نیست.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃

ایشالا.

وزن فعلی۹۹😭هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۵۵دعا کنید بتونم اخه خیلی شکموام😂ما   هی میگیم نره شوهر میگه بدوش.باوا سخته رژیم😭ارادم ضعیفه اما باید بتونم 😎😍میتونم خدایا کمکم کن خسته شدم.روغنم گرون شد برنج ک ازقبل گرون شده بود قندو بقیم گرون اگه به این روال پیش بریم دیگه احتیاج نیس رژیم بگیریم از گرسنگی خودمون لاغر میشیم  والا.ترامپ ک تحریمارو بدتر میکنه فک نمیکنه من باس بااین همه اشتها چکار کنم خدا خیرش نده.    ودر اخر خدایا شکرت بخاطر همه چیزای ک بهم دادی و ازم گرفتی و چیزایی ک قراره بعدا بهم بدی بووس خدایا خیلی عاشقتم .خدایا ظهور اقامونو برسون 😘همه مریضارو شفا بده.مارا از اسارت رها کن همه ما اسیریم.😘😘.مواظب خانوادم باش .مواظب پدرو مادرم باش.مواظب برادرام و خواهرام باش تا از گرفتاریاشون رها بشن خدایا اگه تو بخوای میشه فقط تو بخا الهی فداتشم.خدایا مواظب بچهام و شوهر مهربونم باش.