صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
توروخداامن سوالی ندارم فقط تاحدیکه واست مقدوره کمک حال ومشاوره اینایی باش که مشکل طلاق ومهریه وایجور داستان هاهستن بنده خدااهاواقعن نصف سایت وتاپیک حرف طلاقه وجداشدن و خبرنداشتن از مراحلش ..انشالا ک شاهدهیچ طلاقی نباشیم وزندگیاهمش سرشارازشادی وخوشی باشه✋😐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
اها اینم بگم شوهرم پرونده پزشکی داره قرص اعصاب قوی مصرف میکنه .میتونم تو دادگاه پرونده رو ببرم؟
حضانت رو میخوای؟؟
پسرت چند سالشه؟؟؟
اگه ثابت کنی که خوب میشه عزیزم
پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه