2777
2789
عنوان

سوال 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1698 بازدید | 88 پست

سلام..امضام بدبودیعنی؟☹یاخوب ومنطقی

کاربر آقا هستم ✋بی احترامی وقضاوت نادرست درشان هیچ مردی نبایدباشه 👌.فقط خداوندخودش شاهدوقضاوت کننده ست. مهربون باشیم هیچی جزخوبی ومهربونی تواین دنیای فانی ارزش نداره.هیچی👌😐

توروخداامن سوالی ندارم فقط تاحدیکه واست مقدوره کمک حال ومشاوره اینایی باش که مشکل طلاق ومهریه وایجور داستان هاهستن بنده خدااهاواقعن نصف سایت وتاپیک حرف طلاقه وجداشدن و خبرنداشتن از مراحلش ..انشالا ک شاهدهیچ طلاقی نباشیم وزندگیاهمش سرشارازشادی وخوشی باشه✋😐

کاربر آقا هستم ✋بی احترامی وقضاوت نادرست درشان هیچ مردی نبایدباشه 👌.فقط خداوندخودش شاهدوقضاوت کننده ست. مهربون باشیم هیچی جزخوبی ومهربونی تواین دنیای فانی ارزش نداره.هیچی👌😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزاران لایک وتقدیر وتشکر بخاطرامضای پروفتون دمتگرم واقعن.. براستی هرانکس ک ظلم رو یاری کند بحق ظلم کرده ست...قضاوت وقاضی خیلی مهمن توزندگی وکار وشراکت ورفاقت ومعامله ودعواو.......انشالاهمه قاضی خوبی باشیم نسبت بهم

@mohiti  

سلام عزیزم شبت بخیر 

مهریتُ گذاشتی اجرا؟؟

اگه بخوای توقیف کنی باید دادخواست بدی 

سندُ بنامت بزن زودتر کاراشُ انجام بده 

همین یه ماشینُ داره؟

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
@mohiti     سلام عزیزم شبت بخیر  مهریتُ گذاشتی اجرا؟؟ اگه بخوای توقیف کنی باید دا ...

مهریمو ن هنوز چون تازه ماشینو زده بنامم قراره پس فزرا برم ک کارای تعویض پلاک انجام بدم قیمت ماشین ۲۰۰ تومنه الکی گفتم بجا مهریه اینو بنامم بخوره مهریمم میزارم فقط مرده فروشنده گفت ۱۵۰۰ بدین قطعی بخوره ندادیم گفتن پس همون برگ سبز بنامم بخوره .اره همین ماشینه

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗

اها اینم بگم شوهرم پرونده پزشکی داره قرص اعصاب قوی مصرف میکنه .میتونم تو دادگاه پرونده رو ببرم؟

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
اها اینم بگم شوهرم پرونده پزشکی داره قرص اعصاب قوی مصرف میکنه .میتونم تو دادگاه پرونده رو ببرم؟

حضانت رو میخوای؟؟

پسرت چند سالشه؟؟؟

اگه ثابت کنی که خوب میشه عزیزم

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
حضانت رو میخوای؟؟ پسرت چند سالشه؟؟؟ اگه ثابت کنی که خوب میشه عزیزم

ن حضانت نمیخام دوسالشه کسیو ندارم مهریم ۱۱۴ تاست میخام بگیرم با ماشین یک خودمو راه بندازم 

میشه بگی نفقه چقدره الان شوهرم خرجی نمیده ماهی چندتومنه

میشه بگی نفقه چقدره الان شوهرم خرجی نمیده ماهی چندتومنه

عزیزم تعیین نفقه با کارشناسِ 

مبلغِ خاص و مشخصی نیست 

و اینکه در صورتی که تمکین میکنی بهت تعلق میگیره

عزیزم تعیین نفقه با کارشناسِ  مبلغِ خاص و مشخصی نیست  و اینکه در صورتی که تمکین میکنی به ...

ممنون از کمکت عزیزم

گلم برای کانون میخونی یا نه؟؟؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه