2777
2789
عنوان

سوال 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1698 بازدید | 88 پست

تا به حال شده کاری را بخوای تازه شروع کنی انجامش بدی ولی مدام به ترسی و استرس داشته باشی که ممکنه سوتی بدی و کارت را درست انجام ندی؟

آخه من یه شغلی رو به تازگی پیدا کردم از سه شنبه شروع به کار میکنم خیلی میترسم توی حین انجام کار سوتی بدم  

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد
تا به حال شده کاری را بخوای تازه شروع کنی انجامش بدی ولی مدام به ترسی و استرس داشته باشی که ممکنه سو ...

اره 

دقیقا برای سره کار رفتن همش میگفتم من یه اشتباه میکنم میخندن بهم 

ولی خب حواسمُ خیلی جمع کردم که سوتی ندم و ندادم

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره  دقیقا برای سره کار رفتن همش میگفتم من یه اشتباه میکنم میخندن بهم  ولی خب حواسمُ خیل ...

خدا رو شکر

لطفا هر وقت در توانت بود برام دعا  

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد
خدا رو شکر لطفا هر وقت در توانت بود برام دعا    

چشم عزیزم اگر لایق باشم 

انشالله که به خواسته هات برسی❤

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

یکی شکایت دروغین علیه من و خواهرم و مادرم کرده شاهدم درست کرده الکی رفتن از پزشکی قانونی برگه گرفتن نوشته نیاز به اثبات داره حالا ما چجوری ثابت کنیم اصلا ما دستمونم نخورده بهش ک دیه هم بدیم 

دیه چقد طول میکشه برسه دست طرف؟

❤🤍❤
یکی شکایت دروغین علیه من و خواهرم و مادرم کرده شاهدم درست کرده الکی رفتن از پزشکی قانونی برگه گرفتن ...

شما شاهد نداری؟؟؟

پزشک قانونی تایید کرده؟؟؟

شما شاهد نداری؟؟؟ پزشک قانونی تایید کرده؟؟؟

ما شاهدا همسایمونن اونام شوهرشون نذاشتن بره دادگاه 

پزشکی قانونی به ما تصدیق داده اونا بعد۲۰روز رفتن الکی شکایت کردن 

نحوه محاسبه دیه رو هم میدونی؟

❤🤍❤
ما شاهدا همسایمونن اونام شوهرشون نذاشتن بره دادگاه  پزشکی قانونی به ما تصدیق داده اونا بعد۲۰رو ...

دیه بستگی داره عزیزم 

ضربه به کجا باشه دیه سر و صورت بیشتره

ولی بنظرم شمام شاهد ببر 

شاهدا نمیان اونام برا تحقیق محله نمیفرستن 

خب به قاضی پرونده درخواست بده 

بگو شرایط شاهدام اینجوریه مامور بفرسته 

گفتم بهشون اونجا گفتن حالا برو ببینیم چی تصمیم میگیره قاضی 

خب اصرار کن کوتاه نیا اصلا