2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینا رو ک همه دارن  ولی ی چیزی هست ک همیشه رو مخه آدمه....

اونی که بیشتر از همه روی مخه اینه که چرا از موقعی که به سن تکلیف رسیدم نمازمو نخوندم که الان نخام قضاشو بخونم😥 در این حد بچه مثبتم😂😂😂😂

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣
قضیه ی درو تخته روشنیدی عزیزم؟؟ماقضیمون اینجوریه خیلی همودوست داریم ولی باهم جورنیستیم متاسفانه😔

در هر صورت الان دارین با هم زندگی میکنین...و این فکرا بیشتر خسته ت میکنه...به زندگیت ادامه بده و هرمشکلی که هست رو سعی کن بهترش کنی یا کلا حلش کنید...الهی  همیشه شاد باشی🙏🌹🌹🌹

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣

[QUOTE=118167310]در هر صورت الان دارین با هم زندگی میکنین...و این فکرا بیشتر خسته ت میکنه...به زندگیت ادامه بده و هرم ...[/QUOTعزیزم‌ کاش بشه ولی هردوسه روز یبار دعوای بدی باهم میکنیم درحدافتضاح وهمه چی خراب ترازقبل میشه برام حسرت شده عاشقانه کنارهم بشینیم😔

💖💖💖لطفـا بـراے آرامـش دل وزنـدگیہ 💕 مــادرم💕صلـوات بفرستین💖💖💖
سر چی آخه؟؟

اولای ازدواجمون ک کلا سرچیزای بیخودی واختلاف سلیقع ولی الان چندوقته افتاده تودهنش هی باتیکه وشوخی وجدی اسم خانوادمومیاره میگم خب درست حرف بزن بی احترامی نکن بی احترامی به خانواده هازندگیوخراب میکنه ولی نمیفهمه میگه نمیتونم باهات حرف بزنم خودشومیزنه لیوان میشکونه دادو بیدادمیکنه ..اصن یه وضعیه.میگم منم کلی ناراحتی دارم ازخانواده ی تو ولی اصلا به خودم اجازه نمیدم اسمشونوبیارم وبی احتزامی کنم بااینکه کلی زندگیمونوخراب کردن ولی خانواده ی من یک سوم‌کارای اوناروهم نکردن میگم این حرفارونزن من اجازه نمیدم نه کسی اسم توروبیاره نه اسم خانوادمو..اونوقت عصبانی میشه کلی توهین‌وبی احترامی میکنه..اصن نمیدونم چیکارکنم میگه توازخانوادت دفاع میکنی ازچشمم میندازیشون😔😩نمیدونم چیکارکنم نمیتونم ک بزارم هرچی میخوادبگه که..

💖💖💖لطفـا بـراے آرامـش دل وزنـدگیہ 💕 مــادرم💕صلـوات بفرستین💖💖💖