الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتو مو، موهاتو با مایونز یه شب بپوشون، سرچ کن تو نت
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ... حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو میکنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو میکنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچهشونو بغل کنن
پسرونه کوتاه کردم با شانه دندونه ریز ونرم کننده شونه میکنم هرروز ازکجا بدونمازبین رفته شوهرم نگاه میکنه میگه نیست ولی اون موقع هم که رشک بود بازم میگفت نیست دقت کمه انگار نمیبینشون یه چیز قطعی میخوام نارودشون کنه
تمام لباسهایی که اخیر استفاده کردی و قرنطینه کن تو پلاستیک و محکم گره بزن، فقط چند دست بذار برا حکومت، ملافه ها رو هم هر صبح اتو بزن، بعد ده روز، دو هفته ببین اثری نبود از قرنطینه در میاری
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ... حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو میکنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو میکنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچهشونو بغل کنن