2777
2789
عنوان

من دوس ندارم شوهرم زنای دیگه رو ببینه حتی تو فیلما ک خ بی حجابن

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه فیلم ایرانی بیچاره ها پوشششون چجوریه شال و مانتو     حرف ها میزنی

نه بده تو یه فیلمی دقیق یادم نیس چی بود 🤔 گوهر خیر اندیش بازی میکرد سوتین نزده بود سینه ها گنده و شل و یه توینک و شلوار  و کلاه گزاشته بود 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
ی صلوات میفرستم برا امضات خدا نگهش داره برات 

ممنون عزيزم 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

چون بددلی..

هر چی بیشتر جلوی شوهرتو بگیری اون تشویق میشه برای دیدن چیزایی که تو دوست نداری..

اگه شوهر یه کاربر گفته بود فیلم نبین، اینجا الان خین و خین ریزی شده بود😂

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

ببینه 

جهندم😂

فقط اگه ببینم نگاهاش غیرمعمولیه پارش میکنم🙄

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

چه چیزای عجیبی

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊

عشقم فیلم نبینه تو خیابون میخوای چیکار کنی؟ اونقدر الان دخترا خوشگل‌و خوشتیپن ک نیازی ب فیلم دیدن نیست. ولی شمام اعتماد ب نفس داشته باش دورت بگردم این حست واسه نبود اعتماد ب نفس😍😘