سلام پسرم ۱۶ ماهشه همش تو آشپزخونس دور و ور قابلمه ها تا من میرم آشپزخونه سریع میاد سر غذا دوس داره مثل آشپزی همه چیو بریزه تو یه بشقاب یا لیوان نمک بزنه همش تو کابینتاس بنظرتون طبیعیه؟پدرشوهرمم اینجوریه همش تو آشپزخونس هرجا میره جوریکه اعصاب آدمو میریزه به هم نمیدونم چی میخواد همش میترسم اینم اونجوری باشه
وای پسرمنم الان 3سال ونیمشه..فقط دوست داره قابلمه قوری کتری برداره به یه گوشه بشینه بازی کنه،اسباب بازیشوخریدم میگه اینابده...
در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹. آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍 این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞 مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖. کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........
پسر من اصلا با عروسک بازی نمیکنه دستم نمیزنه در عوض عاشق ماشین و توپه از اونور دختربچه هام عاشق عروسک و کاسه بشقاب و قابلمن اینا تو سرشت و غریزه ی جنسیته دیگه