2777
2789
عنوان

مامانای پسردار بیان لطفا

435 بازدید | 34 پست

سلام پسرم ۱۶ ماهشه همش تو آشپزخونس دور و ور قابلمه ها تا من میرم آشپزخونه سریع میاد سر غذا دوس داره مثل آشپزی همه چیو بریزه تو یه بشقاب یا لیوان نمک بزنه همش تو کابینتاس بنظرتون طبیعیه؟پدرشوهرمم اینجوریه همش تو آشپزخونس هرجا میره جوریکه اعصاب آدمو میریزه به هم نمیدونم چی میخواد همش میترسم اینم اونجوری باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای پسرمنم الان 3سال ونیمشه..فقط دوست داره قابلمه قوری کتری برداره به یه گوشه بشینه بازی کنه،اسباب بازیشوخریدم میگه اینابده...

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........
والا پسر منم همینه.من فک میکنم که از تنهایی باشه چون بچه من اکثرا تو خونه با خودمه و انقد اینجوری &n ...

نه ببین من اسباب بازی خییییلی داره خیلیم ماشین و توپ دوس داره ولی نمیدونم چرا اینقد عاشق آشپزخونس هرکی باشه پیشش هرقدر مشغول باشه کافیه برم نزدیک آشپزخونه بدوووو اومده سریعم میره سروقت خرابکاری اینا فدای سرش میترسم مثل اون باشه گفتم یه سوال بپرسم ببینم طبیعیه واقعا تا بحال ندیدم پسربچه اینجوری

دختر و پسر نداره بچه س دیگه

وا چطور اینو میگی عزیزم اتفاقا خیلی داره

پسر من اصلا با عروسک بازی نمیکنه دستم نمیزنه در عوض عاشق ماشین و توپه از اونور دختربچه هام عاشق عروسک و کاسه بشقاب و قابلمن اینا تو سرشت و غریزه ی جنسیته دیگه

پسر منم اینطوره چون من اکثرا اشپز خونه م دوس داره کنارم باشه  میره خودش صندلی میاره زیر پاش که ...

نه گناه داره اینجوری خلاقیت نداره بزرگ شه من هیچیو منع نمیکنم ازش چیزای خطرناکم برداشتم از جلو دستش مشکلم خرابکاریاش نیست مشکلم لفظ کارشه

این دوس داره مثل دخترا آشپزی کنه کنجکاوی نیست فقط

نه ببین من اسباب بازی خییییلی داره خیلیم ماشین و توپ دوس داره ولی نمیدونم چرا اینقد عاشق آشپزخونس هر ...

بچه منم علاقه نداره به اسباب بازی  زود خسته میشه ازشون  ولی کافیه قابلمه ببینه تا بهش ندم ول نمیکنه اسمشون  هم گذاشته دوگو دوگو  بازی دوگوژه